Νέος κύκλος διαλέξεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Παύλου Μελά τις Πέμπτες 27.4, 4.5, 11.5

 


Ξεκινά ο νέος κύκλος διαλέξεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Παύλου Μελά, ενός πετυχημένο θεσμού που  δίνει την ευκαιρία στο κοινό που το παρακολουθεί να ενημερώνετε σε επιστημονικά θέματα Υγείας, Εκπαίδευσης, Ψυχολογίας, Ιστορίας από διακεκριμένους και έγκριτους καθηγητές. 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Χριστοδούλου και το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης σας προσκαλούν στο πρόγραμμα των τριών εαρινών διαλέξεων με Επιστημονικό υπεύθυνο τον Kαθηγητή Γεώργιο Θ. Παυλίδη.

 

Το πρόγραμμα των ομιλιών είναι το κάτωθι:

 

1. Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, ώρα 19.30

“BULLING-ΒΙΑ: Ομοιότητες-Διαφορές & Ψυχοσωματικές Συνέπειες”,  Kαθηγητής Γεώργιος Θ. Παυλίδης, Kαθηγητής  Ψυχολογίας και Μαθησιακών Δυσκολιών και Πρόεδρος όλων των Παγκοσμίων Συνεδρίων Δυσλεξίας.

 

2. Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, ώρα 19.30

“Διαταραχές Άγχους: Ψυχοκοινωνικές συνέπειες”, Καθηγητής Ψυχοπαθολογίας Γρηγόρης Σίμος ,Ψυχίατρος -Ψυχοθεραπευτής, Πρόεδρος Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας.

 

3. Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, ώρα 19.30

“Μεσογειακή δίαιτα: σύμμαχος Ζωής”, Ειρήνη Κοΐδου,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφικής Αγωγής Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σέρρες,

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 

Η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι ελεύθερη.

 

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και μέσω live streaming, την ημέρα και την ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα στο κάτωθι link: https://www.youtube.com/embed/ZGnP0uYrraQ 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!