Φανταστικός ΑΡΗΣ και νίκη με τον Προμηθέα 95-79. Αποθέωση για τον 22ο τίτλο του ΑΡΗ στο Παλέ!!! (φώτο & video)


 


Στο τελευταιο αγωνα της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ αντιμετωπισε στο Αλεξανδρειο τον Προμηθεα. 

Στο πρωτο δεκαλεπτο ο ΑΡΗΣ παιζοντας πολυ καλη αμυνα περιορισε τον Προμηθεα στους 17 ποντους ενω πετυχε 28. Πρωτοι σκορερ στο 1ο δεκαλεπτο ηταν ο Γκουντγουιν με 7π κ Νοτε 7π.

Στο δευτερο δεκαλεπτο παρα την πιεση του Προμηθεα ο ΑΡΗΣ συνεχισε την πολυ καλη αμυνα και με ενα ξεσπασμα στα τελευταια 2 λεπτα πηρε μια διαφορα 11π με 51-40. Σκορερ του 2ου δεκαλεπτου Τολιοπουλο, Νοτε και Γκουντγουιν.

Στο τριτο δεκαλεπτο ενας φανταστικος ΑΡΗΣ σε αμυνα και επιθεση ανεβασε την διαφορα στους 19 ποντους παιζοντας καταπληκτικο μπασκετ και στα δυο μερη του γηπεδου. Σχεδον ολοι οι παικτες συνεβαλαν στην εικονα αυτη.

Στο τεταρτο δεκακεπτο ο Προμηθεας προσπαθησε να μπει στο παιχνιδι, μειωσε στους 9π αλλα καπου εκει με δυο τριποντα του Νοτε κ του Χοχλερ το παιχνιδι ολοκληρωθηκε με μια ανετη νικη του ΑΡΗ με 95-79.

Στο ημιχρονο του αγώνα  εγινε η τοποθετηση του 22ου τιτλου στην οροφή του Αλεξσνδρειου. Αποθεωθηκε ο Νικος Γκάλης και οι υπόλοιποι παίκτες.

Σκορερς: Χοχλερ 17π, Γκουντγουιν 17π, Μιτρου Λονγκ 12π, Σανογκο 8π, Τολιοπουλος 16π, Νοτε 19π, Φιλιος 2π, Νετζηπογλου 3π 













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!