Συναντήσεις Δημήτρη Μάρδα με τα Επιμελήτρια της πόλης και το ΚΕΠΚA

 


Συναντήσεις  με τα Επιμελήτρια της πόλης και το ΚΕΠΚA

 

Ο Δημήτρης Μάρδας, Υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ επισκέφθηκε τα τρία Επιμελητήρια της πόλης και το ΚΕΠΚΑ στο πλαίσιο  εθιμοτυπικής επίσκεψης και με αφορμή τις ευχές του για το Πάσχα.

 

Ο κ. Μάρδας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  (ΕΒΕΘ) τον κο Μανώλη Βλαχογιάννη κάποια προβλήματα της αγοράς. Ανάμεσα σε αυτά συζητήθηκε το θέμα που ανέκυψε από την 24ωρη λειτουργία δώδεκα κατηγοριών καταστημάτων, όπως προβλέπεται από πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης. 

 


Ο κ. Μάρδας ως Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, έθεσαν μαζί το 2000 τα θεμέλια του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ). Έκτοτε η συνεργασία τους συνεχίζεται είτε μέσα από τις θέσεις ευθύνης του κ. Μάρδα είτε μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, που συντόνιζε ο κ Μάρδας, σύμφωνα με το οποίο φοιτητές και φοιτήτριες εργάζονται στα Επιμελητήρια της πόλης και στις επιχειρήσεις τους.

 


Τέλος ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) και συζήτησε για τα ζητήματά ακρίβειας, τα προβλήματα  των καταναλωτών και την επίλυσής τους μέσα από το  σύστημα Διαμεσολάβησης που υφίσταται, όπου πρωτοστατεί το ΚΕΠΚΑ, όπως και για τη διαδικασία Διαβούλευσης του Κέντρου με το Υπουργείο Ανάπτυξης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!