Έξι Πρόεδροι Κοινοτήτων στηρίζουν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Π. Τσακίρη

 


Έξι Πρόεδροι Κοινοτήτων στηρίζουν τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Π. Τσακίρη

Τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη, εκφράζουν έξι Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Ειδικότερα, οι Πρόεδροι της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος, Μεσαίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου, Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης και Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος, δηλώνουν ότι τάσσονται στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη και στηρίζουν την επανεκλογή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι Πρόεδροι των έξι Κοινοτήτων στην κοινή δήλωση στήριξής τους προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, αναφέρουν:

«Από τη στιγμή που εφαρμόστηκε ο ''Καλλικράτης'', οι Δήμοι ανέλαβαν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και περισσότερες αρμοδιότητες για περισσότερους ανθρώπους.

Το μόνο εύκολο για έναν Δήμαρχο θα ήταν να αγνοήσει αυτήν την εξέλιξη και να ασχοληθεί μόνο με το κεντρικό μέρος του Δήμου, αφήνοντας τις γύρω Κοινότητες στη μοίρα τους.

Αντίθετα, το δύσκολο για έναν Δήμαρχο θα ήταν να ασχοληθεί σοβαρά, να σκύψει πάνω στα προβλήματα και να δουλέψει για λογαριασμό όλων των Δημοτών του σε όλες τις γωνιές του Δήμου του.

Με αίσθημα ευθύνης και με το χέρι στην καρδιά, μπορούμε να πούμε μετά από τρεισήμισι χρόνια ότι στον Δήμο Ωραιοκάστρου, τον Δήμο μας, ο Δήμαρχος Παντελής Τσακίρης ακολούθησε αυτόν τον δεύτερο, τον δύσκολο δρόμο.

Δούλεψε συστηματικά για αυτό που είχε υποσχεθεί το 2019: ισόρροπη καθολική ανάπτυξη.

Σε μόλις τρεισήμισι χρόνια κανείς δεν περιμένει θαύματα, όμως ο Δήμαρχος εξαντλεί κάθε δυνατότητα βελτίωσης των τοπικών μας Κοινοτήτων, βάζοντας μπρος έργα και παρεμβάσεις που είτε έμειναν στάσιμα, είτε έμειναν στα χαρτιά για πολλά χρόνια.

Δουλεύει, διεκδικεί, ασχολείται και ήδη βλέπουμε και τους πρώτους καρπούς των κινήσεών του.

Με βάση τα δείγματα γραφής που ως τώρα μας έχει δείξει πιστεύουμε ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και αξίζει τη στήριξή μας, ώστε να μπορέσουμε να δούμε και την πλήρη ολοκλήρωση όλων όσων έχει προγραμματίσει να κάνει.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τασσόμαστε μαζί του και στηρίζουμε την επανεκλογή του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!