Δήμος Θεσσαλονίκης: Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο Β’ ΚΑΠΗ

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο Β’ ΚΑΠΗ

Εργαστήριο εκμάθησης βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων σε φορητές συσκευές για πολίτες άνω των 60 ετών θα πραγματοποιηθεί στο Β’ ΚΑΠΗ  του Δήμου Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 35) την Παρασκευή 21 Απριλίου από τις 18.00 έως τις 20.00.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη χρήση του διαδικτύου σε τηλέφωνο ή tablet και να εξοικειωθούν με την εφαρμογή του Δήμου Θεσσαλονίκης «Βελτιώνω την Πόλη μου», ώστε να αναφέρουν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γειτονιά τους, όπως για παράδειγμα σπασμένα φανάρια ή εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα κ.α.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης ενώ η εκμάθηση θα γίνει με τη δική τους φορητή συσκευή (smartphone ή tablet) την οποία θα πρέπει να φέρουν στο εργαστήριο.

 

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «All-line», με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, του CITY College, University of York Europe Campus και του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την εκπαίδευση ατόμων με αδύναμες ψηφιακές ικανότητες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!