Δήμος Παύλου Μελά: Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου

 


ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ…

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων και οι κοινωνικές δομές του Δήμου Παύλου Μελά, με αφορμή ημέρες του Πάσχα πραγματοποίησαν  και αυτή τη χρονιά επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται, μακριά από τα σπίτια τους.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χαρά Αμανατίδου  και εργαζόμενοι από τις δομές και το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο, πρόσφεραν στα παιδιά παραμύθια, αφρόλουτρα, σαμπουάν λαμπάδες, γλυκίσματα και κάρτες γεμάτες ευχές.

Την αντιπροσωπεία του δήμου υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Καραβιώτης και εκπρόσωποι του νοσηλευτικού προσωπικού της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου.

Η Αντιδήμαρχος συνομίλησε με τον πρόεδρο και τα στελέχη του Νοσοκομείου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή τους στην προάσπιση της υγείας και ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στο σημαντικό έργο που επιτελούν.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε πολύ την εταιρεία “Pharmatrust” για τη χορηγία των αφρόλουτρων και σαμπουάν καθώς και τον κ. Βάρφη για την χορηγία των παραμυθιών, τα οποία μοιράστηκαν στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο.

 






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!