Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας από την ΠΚΜ

 


Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (18/4/2023)

  Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  Οι εργασίες καθαρισμού αφορούν σε φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας έως τη Γέφυρα της Ποτίδαιας με κατεύθυνση προς την Ποτίδαια. Οι εργασίες θα γίνουν την Τετάρτη 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου του 2023, από 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν .
 Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν σε κατεστραμμένα αμφίπλευρα μεταλλικά στηθαία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα γίνουν από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως την Παρασκευή 21 Απριλίου του 2023, από 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
 Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!