Οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης στέλνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής – Ημέρα δράσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη πόλη

 


Οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης στέλνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής – Ημέρα δράσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη πόλη

Μαζικές εξορμήσεις και επισκέψεις σε δημαρχεία, εμπορικούς δρόμους και γειτονιές των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης που έχει οριστεί για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, με στόχο την άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες στο δρόμο προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκαν σε υπηρεσίες και δομές των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Συκεών-Νεάπολης, Ευόσμου-Κορδελιού και Παύλου Μελά, καθώς και σε εμπορικούς δρόμους, λαϊκές αγορές και γειτονιές των περιοχών αυτών.

Όπως επισημαίνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη κατά τις περιοδείες αυτές οι πολίτες εξέφρασαν το ενδιαφέρον να μάθουν τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις του κόμματος, ενώ στο σύνολο τους επεσήμαναν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν, καθώς και την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Παράλληλα μαζικές εξορμήσεις σε γειτονιές της πόλης πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα τα μέλη και τα στελέχη των Οργανώσεων Μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως επισημαίνει σε δήλωση του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αμπατζάς:

«Η σημερινή επικοινωνία των εν ενεργεία και υποψήφιων βουλευτών, των στελεχών και των μελών του κόμματος με τους πολίτες στο πλαίσιο της ημέρας δράσης στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές. Οι Οργανώσεις Μελών σε όλη τη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμες οργανωτικά και πολιτικά να δώσουν αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη. Στόχος μας μέχρι την Κυριακή των εκλογών να έρθουμε σε άμεση και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με όσους περισσότερους/ες μπορούμε για να μεταδώσουμε το μήνυμα μας, για δημοκρατία και δικαιοσύνη παντού!».

Από το Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!