Δήμος Θεσσαλονίκης: Εορταστική ατμόσφαιρα και θαλπωρή στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εορταστική ατμόσφαιρα και θαλπωρή στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/4) το μεσημέρι το Γεύμα Αγάπης του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

«Εδώ σήμερα προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου που ήταν παρούσα στο γεύμα. «Αυτή είναι μια ακόμα δράση, από τις πολλές που είχαμε αυτές τις ημέρες, στην προσπάθειά μας όλοι οι συμπολίτες μας να νιώσουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των ημερών, να κοινωνικοποιηθούν και να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα εορταστικό περιβάλλον», σημείωσε.

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου ευχαρίστησε τους εργαζομένους που λειτουργούν 365 μέρες τον χρόνο τις δομές Κέντρο Ημέρας Αστέγων και Υπνωτήριο Αστέγων και τις εταιρίες και τους φορείς, που με τις ευγενικές χορηγίες τους, στην πασχαλινή περίοδο, στήριξαν το έργο των κοινωνικών υπηρεσιών. «Πράξεις όπως αυτή, προάγουν το αίσθημα της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης και χαρίζουν μία, έστω προσωρινή, ανακούφιση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη», τόνισε.

 

Συνολικά από το συσσίτιο, το κοινωνικό παντοπωλείο και τη διανομή πακέτων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης ωφελήθηκαν 1000 οικογένειες.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Lidl Hellas

Μπάρμπα Στάθης

Μπορούμε

ΔΚΑΑ - Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

ΜΕΒΓΑΛ

ΠΟΛΥκατοικείν

Bioagros

AgriFarm Premium Products

Κάντζας Supermarket


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!