Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2023: Η Μαριτίνη και η Αναστασία απο τον Δρυμό με την Εθνική ομάδα στον τελικό!


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Cheerleading Νέων 2023 της ICU και 2023 ICU World Cheerleading Championships που φιλοξενείται απο την Διεθνή Ένωση Cheerleading (ICU) στο Ορλάντο των ΗΠΑ, απο 19-21 Απριλίου 2023 συμμετέχει και η Ελληνική  εθνική ομάδα. Η Ελληνική εθνική ομάδα εκπροσωπείται απο την ομάδα Ελληνικό Αστέρι, που έχει πολλές διεθνείς διακρίσεις. 

Στους αγώνες συμμετέχουν η ομάδα Senior All Girl Elite που αγωνίζεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, με 19 αθλήτριες.


Η ομάδα του Jazz Senior που αγωνίζεται για δεύτερη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Είχε κατακτήσει το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα το 2022.

Τέλος, οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νίνα Ανδρεάδου θα συμμετέχουν στο freestyle pom double. Τα δυο κορίτσια έχουν αρκετές διεθνείς επιτυχίες. 

Στην ομάδα Senior All Girl Elite συμμετέχουν δυο κοπέλλες απο τον δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα απο τον Δρυμό (μαθήτριες στο ΓΕΛ Δρυμού), η Μαρία Ειρήνη (Μαριτίνη) Χατζηπαραδείση και η Αναστασία Ευθυμιάδου. .

Στην πρώτη εμφάνισή της η ομάδα Senior All Girl Elite έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και είναι μεταξύ των finalist του τελικού.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!