“OPEN MALL GALERIUS”: Συνέχεια τη Μεγάλη Πέμπτη, με πασχαλινές προσφορές!

 


Υλοποιήθηκε η α’ φάση της πασχαλινής εκδήλωσης του  “OPEN MALL GALERIUS”

Συνέχεια τη Μεγάλη Πέμπτη, με πασχαλινές προσφορές! 
 
 
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της πασχαλινής εκδήλωσης, με την οποία ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις δράσεις του  στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δ. Γούναρη», OPEN MALL GALERIUS.
Η εκδήλωση, με τίτλο “OPEN MALL GALERIUS”:  Η Αγορά στα πασχαλινά της,  πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου 2023 στην Πλατεία Ναυαρίνου και, παρά τη βροχή που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά, αρκετοί Θεσσαλονικείς και επισκέπτες έλαβαν από τους συνεργάτες του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης  το έντυπο υλικό με τα καταστήματα του OPEN MALL GALERIUS και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις πασχαλινές προσφορές συγκεκριμένων καταστημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.  Παράλληλα, μοιράστηκαν πασχαλινά κεριά στους μικρούς σε ηλικία επισκέπτες.
Η δεύτερη φάση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, οπότε και η δράση θα ολοκληρωθεί στο σύνολό της. Κατά την ημέρα αυτή, θα ισχύουν για το αγοραστικό κοινό που θα επισκεφθεί το OPEN MALL GALERIUS, οι προαναφερθείσες πασχαλινές προσφορές.
Το έργο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δ. Γούναρη», OPEN MALL GALERIUS συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!