Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο Thess Truth - Το Απόλυτο Παιχνίδι πόλης!


Το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στο παραλιακό μέτωπο της πόλης! Το Thess Truth επέστρεψε δυναμικά για δεύτερη χρονιά αποκτώντας χαρακτηριστικά θεσμού με μια μαζικότητα που ενθουσίασε τόσο τους παίκτες όσο και το σύνολο των διοργανωτών και χορηγών της πολιτιστικής αυτής δράσης. Η δράση έγινε και φέτος με αφορμή την Πρωταπριλιά, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 600 άτομα και στον απόηχο της ημέρας όσοι το παρακολούθησαν δήλωσαν ανυπομονησία για την επόμενη χρονιά.  Τη φετινή διοργάνωση πλαισίωσαν η διοργανώτρια εταιρία ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. σε συν διοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και το σύνολο της δράσης ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 


Το Thess Truth είναι μια δράση που εμπνεύστηκε η ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. την εποχή της πανδημίας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε την ανάγκη για κάτι καινοτόμο που θα ερχόταν μετά από αυτή την δύσκολη για όλους εποχή ώστε να καλυφθούν συλλογικές ανάγκες εξισορρόπησης και έτσι γεννήθηκε η σύλληψη για ένα διαδραστικό παιχνίδι που παράλληλα με τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα θα διαθέτει, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Το παιχνίδι απαντάει στις σύγχρονες συλλογικές ανάγκες, έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά, δωρεάν συμμετοχή και φυσικά διαγωνιστικό μέρος όπου οι νικητές κερδίζουν κάθε χρόνο πλούσια δώρα και οι συμμετέχοντες πάντα κερδίζουν τη χαρά του παιχνιδιού και της επαφής με άλλους ανθρώπους σε ένα πλαίσιο διασκέδασης .



Πολίτες και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έλαβαν μέρος δηλώνοντας συμμετοχή στο σε ομάδες (2-5 ατόμων) και έπαιξαν παιχνίδια γρίφων σε τέσσερα σημεία της Παραλίας Θεσσαλονίκης. Η δράση ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής θεσσαλονίκης με μουσικοθεατρική παράσταση αφιέρωμα στον Τσιτσάνη, συνεχίστηκε στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου όπου στήθηκε ένα μικρό λούνα πάρκ για μικρούς και μεγάλους, αργότερα προχώρησε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου πραγματοποιήθηκε μια θεατρική performance με θέμα την γοργόνα Θεσσαλονίκη, την αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ολοκληρώθηκε με έναν συγκλονιστικό τελικό στο εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα όπου πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία για την ανάδειξη των νικητών.

 


Οι παίκτες καλέστηκαν να συμμετάσχουν  σε ένα παιχνίδι-πρόκληση όπου χρειάστηκε να λύσουν γρίφους που βασίζονται στο concept «αλήθεια ή ψέμα». Παράλληλα όλοι απολάμβαναν σε κάθε σταθμό μια θεματική περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της πόλης!

Η Efa Energy και η ΕΥΑΘ αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή τη δράση και υποστήριξαν χορηγικά το φετινό Thess Truth. H Βαρβάρα Δουμανίδου και ο Δημήτρης Βασιλειάδης σκηνοθέτησαν και επιμελήθηκαν όλα τα θεατρικά δρώμενα και με το ταλέντο και την αισθητική τους κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό.


Η ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους όπως και στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος υποστηρίζει τη δράση από την πρώτη χρονιά. Η ανάδειξη της βαθιάς κουλτούρας της Θεσσαλονίκης και της αυθεντικότητας που διαχρονικά κρύβουν τα χαμόγελα των παικτών ήταν είναι και θα συνεχίσουν να είναι αιτίες ώστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε ανάλογες δράσεις με αυτό το κοινωνικό αποτύπωμα.

 

 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!