Αμπελόκηποι - Μενεμένη: Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές. Στον Εισαγγελέα δικογραφίες για 10 άτομα

  


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης εξιχνίασαν περιπτώσεις ληστειών και κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

 Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης εξιχνίασαν συνολικά:

  • (2) ληστείες
  • (7) περιπτώσεις κλοπής από οικίες, καταστήματα και όχημα
  • (1) διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
  • (1) κλοπή ποδηλάτου και
  • (2) περιπτώσεις ρευματοκλοπής, οι οποίες προκάλεσαν οικονομική ζημιά μεγαλύτερη των 6.000 ευρώ.

Η λεία των δραστών αφορά σε χρηματικό ποσό, οκτώ (8) τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές, ποδήλατο, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Οι προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα 14-02-2017 έως 30-03-2023, στις περιοχές Αμπελοκήπων και Μενεμένης, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δέκα (10) συνολικά ατόμων, που θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!