Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «11ο Τουρνουά Street mini Βόλεϊ 3Χ3» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης

 -Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «11ο Τουρνουά Street mini Βόλεϊ 3Χ3» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 09.00 π.μ., στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

-Μια εκδήλωση που ξεκίνησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης σε συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων πριν 13 χρόνια!

-Δικαίωμα συμμετοχής είχαν αγόρια και κορίτσια από όλα τα σωματεία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και γειτονικών Δήμων της Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, γιατί στόχος των συνδιοργανωτών είναι η συμμετοχή, η διάδοση του βόλεϊ και της αθλητικής παιδείας, η ευγενής άμιλλα και η διασκέδαση.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!