Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος - bwin με τον Σύλλογο «Τρέξε μαζί μου» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

 


Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος - bwin με τον Σύλλογο «Τρέξε μαζί μου» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Γιορτή αθλητισμού, συμπερίληψης, ατσάλινης θέλησης»

Στη γραμμή εκκίνησης του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος – bwin βρέθηκε σήμερα (30/04) το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, συμμετέχοντας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τον Σύλλογο «Τρέξε μαζί μου».

Ο κ. Ζέρβας έδωσε την εκκίνηση στον Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ. και στη συνέχεια έτρεξε στον Μαραθώνιο μαζί με την κορυφαία μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου και τη Μαριλένα, που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, το σύνδρομο Οκαμότο, αλλά είναι μια μεγάλη μαχήτρια στον στίβο της ζωής.

«Ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για τη Θεσσαλονίκη, μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού, συμπερίληψης και ατσάλινης θέλησης», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα ο κ. Ζέρβας απένειμε το χρυσό μετάλλιο στον μεγάλο θριαμβευτή του Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος - bwin Αντώνη Παπαδημητρίου, που διένυσε την απόσταση από την Πέλλα μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης σε χρόνο 02.26.21. Ακόμη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μάριο Αναγνώστου, νικητή του Δρόμου Υγείας των 10.000 μέτρων, που ξεκίνησε από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και κατέληξε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!