Νέα επιστολή στον Πρωθυπουργό οι 475 μεγάλες επιχειρήσεις, τι θα κριθεί στις εκλογές

 


Προς τον κ. Πρωθυπουργό,


Να υλοποιηθεί η ανάταξη της Θεσσαλονίκης, χωρίς νέες απειλές για συνέχιση της ερήμωσης!

Υποσχεθήκατε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ή θα συνεχίσει το αφήγημα ... ότι όλα πάνε καλά; Να αρθούν τα εμπόδια!Όχι στις νέες απειλές ερήμωσης της Θεσσαλονίκης, με επαναφορά των παράνομων χαρτών του 2009, με πρόφαση τη Σεβέζο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρητά επεφάνθη, ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί επενδύσεων εκτός ορίων δεξαμενών.

Εμφανίστηκε από το “παράθυρο” μέσω της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του ΓΠΣ Θεσσαλονίκης.

Δόθηκαν υποσχέσεις ότι θα βοηθήσετε την περιοχή. Σας παραθέσαμε τα έγγραφα με τη νομιμότητα! Βοηθάμε το τόπο μας!


Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

https://youtu.be/QB-2Gw7VLW0 - 3:37λ. Οι ευθύνες για την υποβάθμιση και οι λύσεις για τη δυτική Θεσσαλονίκη!

Συμπλέουν όλοι, επιχειρήσεις, Δήμοι, πολίτες!! Συμφωνούν και υπόσχονται οι Υπουργοί ΥΠΕΝ, μετά παρελκύουν.

Υπάρχουν συμφέροντα του depreciation sorting. Τόσος κόπος αναλίσκεται. Δεκάδες Υπουργοί πάνε και έρχονται. Να υπάρχει αποτέλεσμα.


Να υλοποιηθούν άμεσα οι λύσεις που επιζητούν ΟΛΟΙ:

1) επικαιροποίηση της ΥΑ του χωροταξικού Κ. Μακεδονίας, συμφώνησε ο ΥΠΕΝ,

2) αποφόρτιση για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις που απειλούν για τις 850 επιχειρήσεις για το πάρκο εξυγίανσης 3χλμ από Θεσσαλονίκη, στο Καλοχώρι- Πόντο.

Θα έχετε άμεσο μεγάλο δημόσιο credit. Γιατί δεν λύνονται τα κύρια θέματα? Να μην τους “κλείσουμε” όλους και μετά θα λέμε για τις επόμενες δεκαετίες.

Δηλώσεις ΠΘ το 2022:

Επανέρχομαι στα της δυτικής Θεσσαλονίκης συνολικά. Είπε ο κ. Μητσοτάκης: «θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και όλους τους πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης ότι θα είμαι προσωπικά κοντά στην προσπάθεια αυτή να μειώσουμε τις ανισότητες. Διότι υπάρχουν σήμερα ανισότητες, όπως υπήρχαν ανισότητες στις υποδομές μεταξύ Θεσσαλονίκης και υπόλοιπης Ελλάδας, έτσι υπάρχουν και εσωτερικές ανισότητες στον ευρύτερο πολεοδομικό ιστό της Θεσσαλονίκης, τις οποίες είμαστε εδώ να διορθώσουμε και να γιατρέψουμε».


Με μεγάλη εκτίμηση, Ευχαριστούμε, 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!