Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων "Ερωτόκριτος": Εκδήλωση για την 82η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης

 Στα πλαίσια εορτασμού της 82ης Επετείου Μάχης της Κρήτης στο Ωραιόκαστρο την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων "Ερωτόκριτος" διοργανώνει τιμητική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο (επιμνημόσυνη δέηση) και στη συνέχεια στον αύλειο χώρο δίπλα στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, στο Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων..

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχεις ως εξής:
10:00 π.μ. Ι.Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Μνημόσυνο για τους πεσόντες στη Μάχη της Κρήτης και εκφώνηση του χρονικού της ημέρας, από τη Μόσχου Βικτώρια, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου "ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ" 10:20 π.μ. Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) -Επιμνημόσυνη Δέηση -Χαιρετισμός Δημάρχου -Ομιλία για το ιστορικό της Μάχης -Κατάθεση Στεφάνων -Ενός λεπτού σιγή -Ριζίτικο τραγούδι -Παραδοσιακοί Κρητικοί χοροί με τη συνοδεία λύρας και λαούτου -Παραδοσιακό Κρητικό κέρασμα -Λήξη τελετής

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων

"Ερωτόκριτος"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!