Δήλωση Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

 


Δήλωση Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας άσκησε σήμερα (21/5) το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 115ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου.
Ο κ. Ζέρβας βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ένας δημιουργικός κύκλος τεσσάρων ετών για την πατρίδα μας αλλά και για την πόλη μας, κάτω από δύσκολες, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, κλείνει. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες -οι νέοι πολίτες- να έρθουν, να συμμετέχουν και να δεσμευτούν, ώστε να υπάρχει συνέχεια σε ένα δημιουργικό έργο για την πόλη μας, για την πατρίδα μας. Η πόλη μας βρίσκεται σε έναν δρόμο όπου βελτιώνονται υποδομές, είναι αναγνωρίσιμη, βελτιώνεται, η οικονομία ανθεί. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι -πόσο μάλλον οι βουλευτές οι οποίοι θα προκύψουν και θα εκπροσωπούν την πόλη μας- να είναι εταίροι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια,  ώστε η Θεσσαλονίκη μας να είναι κάθε μέρα καλύτερη, κάθε μέρα και πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Καλή ψήφο σε όλους».
Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους δημοτικούς υπαλλήλους που φρόντισαν για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!