Εργασίες μικρής κλίμακας βελτιώνουν την εικόνα της Πλ. Ελευθερίας και του Αμφιθεάτρου στον Πεζόδρομο Ελευθερίου Κορδελιού

 


Εργασίες μικρής κλίμακας βελτιώνουν την εικόνα

της Πλατείας Ελευθερίας και του Αμφιθεάτρου

στον Πεζόδρομο Ελευθερίου Κορδελιού

 

Με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, συνεχίζει τις βελτιωτικές παρεμβάσεις για τη συντήρηση – αποκατάσταση φθορών σε δημόσιους χώρους με εργασίες μικρής κλίμακας, που ωστόσο έρχονται να συμβάλουν σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας και της αισθητικής εικόνας του δήμου.

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωραϊσμού και αποκατάστασης των φθορών σε δύο κομβικά σημεία της δημοτικής ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού - την Πλατεία Ελευθερίας και το Αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως - με  επισκευές, επιδιορθώσεις και εργασίες συντήρησης, ελαιοχρωματισμού, καθαρισμού συνθημάτων, ενίσχυσης του φωτισμού, αναδιαμόρφωσης και καλλωπισμού των παρτεριών και τοποθέτησης καθιστικών στις υπάρχουσες υποδομές των δύο κοινόχρηστων χώρων.

“Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που δίνουν μεγάλες ανάσες στην πόλη, που ομορφαίνουν την εικόνα της και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, προσθέτοντας πως “οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο σημεία της δημοτικής ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού είναι ουσιαστικές και ιδιαίτερα χρηστικές, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου αστικού περιβάλλοντος για τους πολίτες και τον δήμο μας”.  

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!