Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης

 


Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης

 

Το ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας της Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της 21ης Μάη παρουσιάστηκε σε μια μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης στον πολυχώρο We.

Την εκδήλωση και τους/τις υποψήφιους/ες παρουσίασε η υποψήφια βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία κατά τον χαιρετισμό της δήλωσε πως «σήμερα κάνουμε μια πρόβα νίκης, θα σας παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της 21ης Μαΐου της Α’ Θεσσαλονίκης. Ένα ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει για πρώτη φορά 50% γυναίκες και 50% άνδρες, ανθρώπους που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στους χώρους που δραστηριοποιούνται».

Από τη μεριά του ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αμπατζάς, κατά την παρέμβαση του αναφέρθηκε στα όσα καταστροφικά έχουν συμβεί στη χώρα και στη Θεσσαλονίκη κατά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποβάθμισε και υποτίμησε τις ζωές και το μέλλον μας. Με μοναδικό της στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, διέλυσε το κοινωνικό κράτος, φτωχοποίησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αμπατζάς, ο οποίος κάλεσε τους/τις υποψήφιους/ες, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης «τις επόμενες τρεις εβδομάδες να βρεθούμε σε κάθε σημείο της πόλης και να στείλουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής».

«Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι η μοναδική εγγύηση για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα και τον ελληνικό λαό από τη δυσμενή θέση που μας επέβαλε ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του» δήλωσε καταληκτικά ο γραμματέας της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό στην ανοικτή εκδήλωση απεύθυνε και ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος.

«Κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην πολιτική αλλαγή, τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη μεγάλη στροφή στην ιστορία αυτού του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης, επισημαίνοντας ότι «η απερχόμενη κυβέρνηση προσπαθεί να μην κουβεντιάσουμε το τί έγινε την τετραετία που πέρασε και όσα βιώσαμε, με την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την διάλυση των εργασιακών σχέσεων και της οικονομίας».

«Ζητάμε την στήριξη του ελληνικού λαού. Να μην αφήσουμε τις γειτονιές της χώρας για να μιλήσουμε για μια ρεαλιστική ελπίδα, για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός. Η νίκη είναι κοντά μας, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την ιστορία αυτού του τόπου», δήλωσε στη συνέχεια ο αναπλ. γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια η Δώρα Τσαμπάζη παρουσίασε τους/τις υποψήφιου/ες βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εκλογική περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης καλώντας τους/τις στη σκηνή.

Πρόκειται για τους/τις:

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΘΡΑΣΚΙΑ ΡΑΝΙΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΜΑΝΙΑΚΑ ΚΟΡΙΝΑ

ΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΜΠΑΤΑ ΑΡΕΤΗ

ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΡΟΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΑΡΗΣ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΥΨΙΠΥΛΗ - ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΒΥΛΗ)

ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΕΛΛΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!