Σάββας Αναστασιάδης: «Ή πάμε μπροστά σταθερά ή γυρίζουμε στην αβεβαιότητα»

 


Σάββας  Αναστασιάδης:  «Ή πάμε μπροστά σταθερά ή γυρίζουμε στην αβεβαιότητα»

 

 

Τη βεβαιότητα ότι «οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία με υψηλή πρωτιά την Κυριακή», εξέφρασε ο   βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο FM100 και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Λουτζιούδη. 

 «Σε όλη την περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης  όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ο κόσμος συσπειρώνεται, ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινήσαμε από μία βάση όπου υπήρχε κόσμος που εξέφραζε αντιρρήσεις και διαμαρτυρίες, όσο περνάει όμως ο καιρός σκέφτεται λογικά και συσπειρώνεται γιατί αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει άλλη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης. Ή πάμε μπροστά σταθερά και  με ασφάλεια ή γυρίζουμε πίσω σε κυβερνήσεις που προκάλεσαν αστάθεια και αβεβαιότητα».

Σχολιάζοντας το κλίμα των τελευταίων ημερών, ο κ. Αναστασιάδης είπε:

«Από την προσωπική επαφή και επικοινωνία που έχω με  πολίτες οι οποίοι ανήκαν παραδοσιακά στο χώρο ΠΑΣΟΚ μου λένε ότι θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, διότι τους παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Στα βασικά θέματα, στη μεγάλη εικόνα τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Στα θέματα της οικονομίας, της ασφάλειας, της καθημερινότητας, του εκσυγχρονισμού του κράτους, της άμυνας. Υποσχεθήκαμε μειώσεις φόρων και το κάναμε, αυξήσαμε μισθούς και συντάξεις.  Οι ξένοι με την επιλογή της χώρας μας ως επενδυτικού προορισμού δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή μας. Η χώρα απέκτησε φωνή διεθνώς.  Η τετραετία που πέρασε ήταν ταυτισμένη με κρίσεις και προκλήσεις, παρόλα αυτά η χώρα πέτυχε ανάπτυξη που ήταν και πάνω από το μέσο όρο της Ε.Ε.».

Στην ερώτηση για ποιο λόγο ο ψηφοφόρος να του δώσει την ψήφο του, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε: 

«Διότι βρίσκομαι συνέχεια κοντά στον πολίτη. Δεν θυμάμαι την περιφέρεια μόνο τις τελευταίες ημέρες των εκλογών. Έχω πάντα ανοιχτές πόρτες σε κάθε πολίτη, ανοιχτά αυτιά για να ακούω τα προβλήματα και να τα λύνω. Επιπλέον είμαι απλός και προσιτός, μακριά από την αλαζονεία της εξουσίας κι αυτό πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα στην πολιτική».

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!