Δ. Ωραιοκάστρου: Αυτοψία Π. Τσακίρη και Μ. Γεράνη στην περιοχή Τσούκες στο Δρυμό για την αποκατάσταση και αξιοποίηση του χώρου

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Αυτοψία Π. Τσακίρη και Μ. Γεράνη στην περιοχή Τσούκες στο Δρυμό για την αποκατάσταση και αξιοποίηση του χώρου

Αυτοψία στην περιοχή Τσούκες, δίπλα από τα Σιλό Δρυμού, έκαναν χθες ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης. Η περιοχή τα προηγούμενα χρόνια είχε μετατραπεί σε χώρο απόθεσης χωμάτων και ογκωδών αντικειμένων και τον περασμένο Σεπτέμβριο καθαρίστηκε.

Τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου συνόδευαν η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου και ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γιώργος Παραπανήσιος.


Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ανέφερε στον πρόεδρο του Φο.Δ.Σ.Α., Μιχάλη Γεράνη, τις ενέργειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή για να απομακρυνθούν τα ογκώδη αντικείμενα που υπήρχαν στην περιοχή των Σιλό και να καθαριστεί ο χώρος.

Παράλληλα, ο κ. Τσακίρης έκανε γνωστή στον κ. Γεράνη την πρόθεση της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου να αποκαταστήσει και να αξιοποιήσει το χώρο (δημιουργία πρότυπου περιβαλλοντικού πάρκου, χώρου πρασίνου) και στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι θα είναι πολύτιμη η συνδρομή του Φο.Δ.Σ.Α.

Για το σκοπό αυτό το επόμενο διάστημα θα συνεργαστούν οι υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου και του Φο.Δ.Σ.Α., ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίηση της περιοχής προς όφελος των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!