Καμπ Ποδοσφαίρου με το Βασίλη Χατζηπαναγή στο Πανόραμα




 Ένα από τα πιο πετυχημένα καμπ ποδοσφαίρου με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, ως μεγάλο πρωταγωνιστή, έγινε στο Πανόραμα, με τη συνδρομή του συλλόγου “Α.Σ. Πανόραμα” και της “Βεργίνα Τηλεόρασης”, τα μικρά παιδιά του οποίου, φωτογραφήθηκαν, μίλησαν, έπαιξαν ποδόσφαιρο με τον μεγάλο Βάσια και πήραν αυτόγραφα.

Ο συνεργάτης του Βάσια, ο Νίκος Φράγκος, ήταν αυτός που δίδαξε, μαζί με τον Βάσια την τεχνική του ποδοσφαίρου, ενώ παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στους οποίους ο Χατζηπαναγής έκανε δώρο από μία μπάλα με την υπογραφή του.


Ο Περιφερειάρχης εξήρε το ταλέντο και το χαρακτήρα του Βάσια: “Δίδαξε ποδόσφαιρο και ήθος, όταν αγωνιζόταν και μακάρι να είχαμε πολλούς Χατζηπαναγήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, τόνισε: “Είναι μεγάλη τιμή για το Πανόραμα, να βρίσκεται στο γήπεδό του, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, που σκόρπισε χαρά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, κατά το παρελθόν, αλλά και στα μικρά παιδιά του Πανοράματος, σήμερα που τον είδαν από κοντά”.

Πλήθος κόσμου ήταν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πανοράματος, όπως και οι τηλεοπτικοί σταθμοί “Βεργίνα Τηλεόραση” και ΕΡΤ-3, που κάλυψαν τηλεοπτικά το θέμα.

Δείτε το ρεπορτάζ: https://youtu.be/L0S8UTxVrxw


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!