Δήμος Παύλου Μελά - «Γιορτή ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ - Ανοιχτοί Δρόμοι»: Ξεκίνημα με επιμορφωτικό σεμινάριο τη Δευτέρα 19 Ιουνίου

 


«Γιορτή ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ - Ανοιχτοί Δρόμοι»: Ξεκίνημα με επιμορφωτικό σεμινάριο τη Δευτέρα 19 Ιουνίου


 Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν τη «Γιορτή ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ - Ανοιχτοί Δρόμοι», μία δράση ανάδειξης των Γλωσσών και των Πολιτισμών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με εκπαιδευτικό - πολιτισμικό χαρακτήρα που έχει βασικό στόχο να προβάλλει την ιδέα του πλουραλισμού και της συνέχειας, ως βίωμα μιας κοινωνίας που μετέχει ενεργητικά στην προσπάθεια της συνεργασίας, της ευαισθητοποίησης για τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, για την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή.

Στο Πλαίσιο της δράσης «Γιορτή ΠολυΓΛΩΣΣΙΑΣ - Ανοιχτοί Δρόμοι Δήμου Παύλου Μελά», ξεκινάει ο κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων με θέμα: «Αφύπνιση στις Γλώσσες και τους Πολιτισμούς από Μικρή Ηλικία».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρες 17:00-21:00 στο MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης - Συλλογή Κωστάκη, Μονή Λαζαριστών, (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη).

 

Το πρώτο Σεμινάριο αφορά Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς, Φοιτητές και Εμψυχωτές.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Επιστημονική υπεύθυνη του Προγράμματος:

Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου

T: 6942525050

Email: kentrokoinot@pavlosmelas.gr

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

https://pavlosmelas.gr/giortipolyglosias/ 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!