ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2023»

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2023»

Δωρεάν διακοπές σε κατασκήνωση στην Παραλία Ορφανίου Καβάλας προσφέρει σε άτομα με αναπηρία το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2023» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έως 46 δικαιούχοι, άτομα με αναπηρία τα οποία ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και είναι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν για δέκα ημέρες, από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της «ΚΥΨΕΛΗΣ ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Μοναστηρίου 53-55 στον 4ο όροφο -Γραφείο 3 (Πληροφορίες: τηλ. 2313318913 & 2313318939 ).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων είναι:

 
  • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό αναπηρίας μεγαλύτερο ή ίσο του 67% από αρμόδια αρχή
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας και έντυπο Ε1 και Ε9 έτους 2023 (εισοδήματα έτους 2022) του δικαιούχου ΑμεΑ και της οικογένειας
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή απόδειξη πληρωμής ΔΕΗ, ΕΥΑΘ κ.ο.κ.
  • Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί αναγκαίο κατά περίπτωση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!