«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου - «Εν δράσει»: Παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου - «Εν δράσει»: Παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς

Με θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει» ετοίμασε και παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στο Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό με την παράσταση «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Μυγδονίας «Θεατροποινίτες». Η προσέλευση του κοινού θα αρχίσει στις 21.00 και η παράσταση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21.30.


Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, η παράσταση θα ανέβει την ίδια ώρα (21.30) στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδ. Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο).

Οι παραστάσεις συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, θα ανέβει στο Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση». Η προσέλευση του κοινού θα αρχίσει στις 21.00 και η παράσταση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21.30.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!