Ενημερωτική Γενική Συνέλευση με διοικητικό και οικονομικό απολογισμό έγινε στις 20/6/2023 απο το ΔΣ της ΕΠΩΦ

 


Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων πραγματοποίησε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου την ενδιάμεση Ενημερωτική Γενική Συνέλευση που γίνεται ένα χρόνο μετά τις εκλογές με μοναδικά θέματα τον Διοικητικό απολογισμό , και τον Οικονομικό Απολογισμό .
Την ενημέρωση για τον Διοικητικό Απολογισμό έκανε η αντιπρόεδρος Μαρία Συμεωνίδου λόγω κωλύματος υγείας της Προέδρου. Συνολικά από τις 14/6/2022 έως 20/6/2023 έγιναν 52 εκδηλώσεις μια κάθε εβδομάδα. Μπροστά μας έχουμε και άλλες 7-8 μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Μαρθα Ιωακειμιδου που ενημέρωσε ότι στο παραπάνω διάστημα έγιναν δύο έλεγχοι του ταμείου (19/12/2022 και 14/6/2023) και βρέθηκαν όλες οι εισπράξεις και δαπάνες σύμφωνες με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, και το σύνολο των μετρητών (μετρητά και υπόλοιπο τράπεζας) συμφωνεί με αυτό του βιβλίου ταμείου.

Ακολούθως ο ταμίας Παστουρματζής Φώτης έκανε μια λεπτομερέστερη περιγραφή των κινήσεων του ταμείου αναφέροντας συνολικά εισπράξεις πληρωμές περιόδου και υφιστάμενο ταμείο.

Συνεχίζοντας πήραν τον λόγο μέλη του Σωματείου, με θεματολογία την αλλαγή του καταστατικού, την πορεία των χορευτικών τμημάτων, την ανάγκη προβολής του παιδικού χορευτικού τμήματος και άλλων θεμάτων, και έγινε μια παραγωγική επίκαιρη και ουσιώδης συζήτηση για το μέλλον του Σωματείου. Δόθηκαν απαντήσεις και εξηγήσεις από τα μέλη του προεδρείου Συμεωνίδου Μαρία, Αλέξανδρο Τρυφωνίδη και Παστουρματζή Φώτη και η Γενική συνέλευση έλαβε τέλος .
Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Γεωργια Πετριδου
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Τρυφωνιδης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!