Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών τη Δευτέρα 26.6 στην Πλατεία Ελευθερίας - Αλέξανδρος Υψηλάντης στην Άνω Ηλιούπολη

 


Το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στέλνουν οι κοινωνικές δομές τη Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, διοργανώνοντας καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρες 18.30-21.00 στην Πλατεία Ελευθερίας Αλέξανδρος Υψηλάντης, στην Άνω Ηλιούπολη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί κάλεσμα για δράση και μια προτροπή για όλους μας να εργαστούμε για τις αποδεδειγμένες πρακτικές ενέργειες στο επίπεδο της πρόληψης και της αντιμετώπισης του προβλήματος  των εξαρτήσεων, με σκοπό να αναδειχθούν τα στοιχεία της ζωής που δίνουν νόημα, χαμόγελο, δύναμη και αντοχή απέναντι στις αντιξοότητες και τα οποία λειτουργούν προστατευτικά στον καθημερινό αγώνα  έναντι των διαφόρων κινδύνων.

 

 “ΣΚΕΨΟΥ – ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ - ΠΡΟΧΩΡΑ” είναι το κεντρικό σύνθημα στη ζωή όλων μας!!!

 

 VIDEO

https://youtu.be/WIpP1mP5TAs

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!