Εργασίες συντήρησης εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και στην επαρχιακή Σταυρού - όρια νομού Χαλκιδικής

 

 


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και στην 25η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Όρια νομού Σερρών και επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο.2 – Σταυρός- Όρια νομού Χαλκιδικής) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - όρια νομού Σερρών, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Νέας Απολλωνίας έως τα όρια του νομού Σερρών, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό της Ασπροβάλτας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 - Σταυρός - Όρια Νομού Χαλκιδικής) στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!