“Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν” - επιστροφή στις ρίζες απο τον Σύλλογο Γυναικών Ωραιοκάστρου “Η Αρίστη” (φώτο)

 


"Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγηκαν" μια πολύ όμορφη εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Ωραιοκάστρου " Η Αρίστη" χθες το απόγευμα στο Κ
ονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου με συνδιοργανωτή τον δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023" που διοργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς.

Με παραδοσιακά προιόντα, κεντήματα, κεράσματα και παραδοσιακούς χορούς.
Ήταν ένα ταξίδι στις ρίζες.

Χορεψαν συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Κυπρίνου, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής και της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας.

Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν η ευρωβουλευτης Λίζα Βόζενμπεργκ, ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης, η πρόεδρος του ΔΣ Λία Δρόσου, η αντιδήμαρχοι Χριστίνα Ζάπρα και Δημήτρης Καρασαββίδης, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειαρχης Πατουλίδου, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Φάνης Παπάς και Δώρα Αυγέρη, οι δημ.σύμβουλοι Ανέστης Πολυχρονίδης, Τζήκας Κων/νος, Τσακαλίδης Ηρακλης, Γιωργος Παρισόπουλος και Παντελής Σκαρλάτος, ο πρόεδρος της ΔΕ Ωραιοκάστρου Βασίλης Πολίτης, ο προεδρος ΔΗΚΕΩ Αναστάσιος Πανιώρης ο πρόεδρος ΔΟΠΑΩ Αγγελος Πανούσης, ο πρόεδρος του Εμπορικου Συλλόγου Βασίλης Ιακωβίδης, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικου Πολιτιστικου Συλλόγου Ωραιοκάστρου Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Πέτρος Αταμιάν, η υποψήφια περιφ. σύμβουλος Βασιλική Καρόζη και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτισμού Ιταλιας Νικος Φράγκος.





















 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!