Πέτρος Αταμιάν: Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και να ασχοληθούμε υπεύθυνα με το μέλλον της νεολαίας μας!

 


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΥ ΑΤΑΜΙΑΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί το βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας, που οδήγησε στη σύλληψη τριών ανηλίκων.

Η αυτονόητη αστυνομική διερεύνηση του περιστατικού και η επέμβαση της δικαιοσύνης αποτελεί τη μία πτυχή ενός τόσο σοβαρού γεγονότος.

Η άλλη πτυχή είναι αυτή που οφείλει σοβαρά να προβληματίσει την τοπική κοινωνία και αφορά στο πως φτάνουν ανήλικα παιδιά να συμπλέκονται με τέτοια βιαιότητα, προκαλώντας τον τρόμο σε όλους τους παριστάμενους γονείς και παιδιά.

Είναι καθήκον όλων μας να μεριμνήσουμε και να επέμβουμε προληπτικά, προκειμένου το χέρι αυτών των παιδιών να μην οπλίζεται σήμερα με ξύλα, που αύριο μπορούν να είναι πολύ πιο φονικά όπλα.

Η κοινωνία του Δήμου μας οφείλει να αφυπνιστεί και να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για να μην βρεθούν αύριο και τα δικά μας παιδιά σε μια τέτοια συμπλοκή.

Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα αλλά για να ξεριζωθεί πρέπει να «γιατρέψουμε» τα αίτια της.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και να ασχοληθούμε υπεύθυνα με το μέλλον της νεολαίας μας!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!