Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας) απο την ΠΚΜ

 


Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

   Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών- κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023.

    Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας επί της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας). Θα πραγματοποιηθούν από κινητά συνεργεία στο αριστερό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από τη Χ.Θ. 5+500 έως τη Χ.Θ. 5+800 (γέφυρα Νέας Ποτίδαιας).

   Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

    Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

      Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.      

 

                                                                         


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!