Διεθνές Πολυσυνέδριο για τις Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και την ΝανοΙατρική

 


NANOTEXNOLOGY 2023

Διεθνές Πολυσυνέδριο για τις Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και την ΝανοΙατρική

 

Το NANOTEXNOLOGY 2023 που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια διεθνούς παρουσίας, φέρνει την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο των παγκόσμιων εξελίξεων των τεχνολογιών αιχμής όπως οι Νανοτεχνολογίες και οι εφαρμογές των οργανικών ηλεκτρονικών και της Νανοιατρικής. 

Στο Διεθνές Πολυσυνέδριο  που συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων HOPE-A  από τις 1 - 8 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη, στο  Ξενοδοχείο Porto Palace, συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 1000 διεθνούς φήμης επιστήμονες, ερευνητές και εκπρόσωποι εταιρειών από 65 χώρες του κόσμου.
Η ετήσια διοργάνωσή του αποτελεί μια Εθνική προσπάθεια και ευκαιρία για ανάδειξη, αξιοποίηση και δικτύωση στον τομέα των νέων Τεχνολογιών, των Καινοτομιών και της νέας Επιχειρηματικότητας με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.

Το NANOTEXNOLOGY αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά και τεχνολογικά γεγονότα στην Ευρώπη, το οποίο διοργανώνεται κάθε Ιούλιο συνεχώς από το 2004, και έχει τριπλό στόχο: α) να φέρει σε επαφή από κάθε γωνιά της γης ερευνητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες από τον χώρο των Νανοτεχνολογιών και της Ψηφιακής Καινοτομίας και των εφαρμογών τους στην Ενέργεια, Υγεία, Γεωργία, β) να αναδείξει τις νέες τεχνολογίες αιχμής και τις καινοτομίες που δημιουργούνται σε αυτούς τους τομείς, και γ) να προτείνει και προωθήσει τα αποτελέσματά τους σε νέες εφαρμογές και λύσεις για την οικονομία και την κοινωνία. 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!