Εντυπωσιακό φινάλε της εκπαιδευτικής περιόδου για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης

 


Εντυπωσιακό φινάλε της εκπαιδευτικής περιόδου για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εκπαιδευτική περίοδος για την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με μια εντυπωσιακή παράσταση στο κατάμεστο Βασιλικό Θέατρο. Οι σπουδάστριες εντυπωσίασαν με τις επαγγελματικές επιδόσεις τους και την υψηλή τεχνική τους στο μπαλέτο και στον σύγχρονο χορό  αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 
 

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου  Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος ανέφερε: «Η Τέχνη του Χορού ως υψηλή καλλιτεχνική έκφραση  μετουσιώνεται σε πράξη στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού  του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη λαμπρή πορεία της Σχολής μας που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και εξασφαλίζει επαγγελματική κατοχύρωση στους σπουδαστές της».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!