Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων

Εκδήλωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων» διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια, τον οποίο η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου ίδρυσε το 2020, καθώς επίσης και όσων πολιτών ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για θέματα σχετικά με την άνοια, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, από τις 18.00 ως τις 19.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76).

Θα μιλήσουν η η Νικολίνα Καψάλη, Ψυχολόγος - Συμβουλευτική και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, ΜSc, PhD(c) και η Μαρία Εγκιαζάροβα, Ψυχολόγος - Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!