Η Σουλτάνα Κολέρδα και ο Στέλιος Βλάχος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Π. Τσακίρη και τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα»

 


Η Σουλτάνα Κολέρδα και ο Στέλιος Βλάχος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Π. Τσακίρη και τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα»

Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Η Σουλτάνα Κολέδρα και ο Στέλιος Βλάχος δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα».

Σουλτάνα Κολέρδα

Η Σουλτάνα Κολέρδα αναφέρει: «Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, όχι μόνο επειδή αναγνωρίζω στο πρόσωπό του έναν  άνθρωπο δυναμικό, με ήθος, θέληση και όραμα, αλλά κυρίως επειδή ο Παντελής έχει εκείνες ακριβώς τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τον καθιστούν ικανό να πραγματοποιήσει το όραμά του για τον τόπο μας! Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης και της εξειδίκευσης. Η καλή προαίρεση και τα ευχολόγια δεν  φέρνουν την πρόοδο… Η κοινωνία μας μεταμορφώνεται! Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η σοβαρότητα των καταστάσεων που διαχειρίζεται ένας Δήμος, απαιτούν Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους καταρτισμένους και ενημερωμένους, με διάθεση για δράση και προσφορά. Έχοντας επίγνωση των μεγάλων και σοβαρών ζητημάτων που πρέπει το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο να επιλύσει, ευελπιστώ ότι θα συνεισφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δίνοντάς μου την ψήφο σας, μου δίνετε τη δυνατότητα να συμβάλω, με όλες μου τις δυνάμεις, στη μετατροπή του Δήμου μας σε έναν Οργανισμό που νοιάζεται και φροντίζει για τον Τόπο και τον Άνθρωπο!».

 

Η Σουλτάνα Κολέρδα γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1970, μεγάλωσε και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτος της Νομικής του Α.Π.Θ. και της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. (τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης). Είναι υποψήφια διδάκτωρ της Παιδαγωγικής Σχολής του ΕΚΠΑ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: M.Εd στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων και M.Sc στη Σχολική Ψυχολογία και Συμβουλευτική. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘Διδακτική των Μαθηματικών’ και του ‘ΠΕΣΥΠ’ (Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική & τον Προσανατολισμό) της σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει λάβει μέρος, ως εισηγήτρια, σε πολλά συνέδρια, ελληνικά και διεθνή, και έχει γράψει άρθρα σχετικά με εκπαιδευτικά ζητήματα. Έχει εξειδικευτεί στις Νέες Τεχνολογίες και στις εφαρμογές τους, χειρίζεται πολύ καλά τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency). Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα, είναι Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου. Έχει τρία ενήλικα παιδιά, τα οποία έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και εργάζονται. Ανάμεσα στα οικογενειακά, εργασιακά και μαθησιακά της καθήκοντα έχει αναπτύξει και κοινωνική δράση. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου (2002-2004) και από το 2016 μετέχει στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’, ως Αντιπρόεδρος και από το 2023, ως Πρόεδρος.

 

Στέλιος Βλάχος


Ο Στέλιος Βλάχος αναφέρει: «Το Ωραιόκαστρο, μια περιοχή με μοναδικό φυσικό κάλλος, είναι ο τόπος που μεγάλωσα. Παρακολούθησα από κοντά, έζησα όλη την εξέλιξη της περιοχής από τότε που παίζαμε στις γειτονιές μέχρι και σήμερα. Με τον Δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, γνωριζόμαστε από την παιδική ηλικία και ξέρω πολύ καλά την μόρφωση και τις ικανότητές του. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μεταμορφώσει το Ωραιόκαστρο σε μια κοινωνία ανεπτυγμένη με ευρωπαϊκά πρότυπα. Αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του και να γίνω μέλος της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», ώστε με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητές μου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε ο Παντελής Τσακίρης, προχωράμε μαζί για να υλοποιηθεί το έργο που έχει οραματιστεί για το Ωραιόκαστρο. Προχωράμε δυναμικά με «Ανθρώπων Έργα» για να κάνουμε καλύτερο τον Δήμο Ωραιοκάστρου».

 

Ο Στέλιος Βλάχος γεννήθηκε το 1983. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Master Energy Recourses) και από το 2008 εργάζεται στον κλάδο των κατασκευών. Το 2009 ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του Τεχνικό Γραφείο Πολιτικού και Μηχανολόγου Μηχανικού (Technical office Civil & Mechanical Engineer Vlachos Bros). Επίσης, εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής σε εταιρεία κατασκευής έργων, ενώ έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει πλήθος κατασκευαστικών έργων ως προς τον ηλεκτρομηχανολογικό σχεδιασμό, την επίβλεψη κτιρίων σκυροδέματος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!