Τροχαία Θεσσαλονίκης: Μετακινήσεις υπέρβαρων κατασκευών απο περιοχή δήμου Εχεδώρου έως το Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Προσοχή των οδηγών που κινούνται στην περιοχή αυτή


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή  (18-06-2023) και από ώρες 06.00΄ έως 16.00΄, θα πραγματοποιηθούν ειδικές μεταφορές εννέα (9) υπέρβαρων μεταλλικών κατασκευών από  εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Εχεδώρου προς το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, με το ακόλουθο δρομολόγιο:

Κωνσταντινουπόλεως – Παλιά Συμμαχική οδός – Βαλαωρίτου –  Οδός Πόντου και κυκλικός κόμβος Λαχαναγοράς Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού – Σοφοκλή Βενιζέλου – Ανώνυμη Οδός που ενώνει την οδό Λαχαναγοράς με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου – Βόρειος Παράδρομος της ΠΑΘΕ – Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) – Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη) – Οδός 26ης Οκτωβρίου – Πύλη 11 ΟΛΘ και Πύλη 6 ΟΛΘ, αντίστοιχα, δια μέσω της οδού Καρατάσου.

Κατά την διάρκεια των κινήσεων, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!