Δήλωση υπ. δημάρχου Πέτρου Αταμιάν για ΔΗΚΕΩ

 


Με αφορμή δημοσίευμα για οφειλή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της ΔΗΚΕΩ στην εφορία, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας», κ. Πέτρος Αταμιάν έκανε την εξής δήλωση:

«Μετά τις υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης νέο μεγάλο ζήτημα φαίνεται να προκύπτει με τεράστιο ανεξόφλητο ποσό της ΔΗΚΕΩ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου), το οποίο όπως αποκαλύπτει τοπική ιστοσελίδα έχει βεβαιωθεί στην εφορία. Το ποσό ανέρχεται σε 380.000 ευρώ και φέρεται να αφορά υπόθεση που τελεσιδίκησε πρόσφατα στα αστικά δικαστήρια. Τα αβίαστα ερωτήματα που προκύπτουν για τη σημερινή διοίκηση της ΔΗΚΕΩ και του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι τι αφορά αυτή η οφειλή, από πού προέρχεται, γιατί δημιουργήθηκε και πως θα αποπληρωθεί. Οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου ζητούν απαντήσεις και όχι δικαιολογίες!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!