Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτυ που νίκησε στον τελικό του CL την Ιντερ με 1-0. Μαγική χρονιά με ασύλληπτο treble!


Αυτό που δεν κατάφερε η Μάντσεστερ Σίτυ  το 2021, όταν στο τελικό είχε χάσει απο την Τσέλσι, το κατάφερε σήμερα στον τελικό απέναντι στην Ιντερ.  Στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, η Μάντσεστερ Σίτυ κέρδισε την Ιντερ με ένα φανταστικό γκολ του Ρόντρι στο 68' λεπτό.

Το σημαντικότερο είναι οτι η Μάντσεστερ Σίτυ κερδίζοντας τον τελικό του Champions League κατακτά το Treble.


H Ιντερ απο την πλευρά της πάλεψε το παιχνίδι, ισορρόπησε τον αγώνα και έδειξε οτι μπορεί να τα καταφέρει. Δυνατό της σημείο η άμυνά της που λειτούργησε πολύ καλά. Με τον γκολ που δέχθηκαν οι Ιταλοί απείλησαν την Μάντσεστερ Σίτυ και είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν ένα γκολ΄και να ισοφαρίσουν τον αγώνα με τους Ντιμάρκο και Λουκάκου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς (82' Γουόκερ), Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (36' Φόντεν) Μπερνάρντο Σίλβα, Χάλαντ, Γκρίλις

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν (Ντ'Αμπρόζιο), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (76' Γκόζενς), Ντάμφρις (76' Μπελανόβα), Τσαλχάνογλου (84' Μικίταριαν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο (57' Λουκάκου)



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!