Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης: Eργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) μετά το Σταθμό Διοδίων Μαλγάρων

 


Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (19-06-2023) έως και την Παρασκευή (23-06-2023) πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) μετά το Σταθμό Διοδίων Μαλγάρων και πριν τον Α/Κ Κλειδίου (από την 480+200 Χ/Θ έως την 481+450 Χ/Θ) από την Εγνατία Οδό Α.Ε., με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία). Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κάθε φορά από την ελεύθερη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ιδίου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!