Σημείο υποστήριξης των γυναικών στην αγορά εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του INTERNISA

 


Σημείο υποστήριξης των γυναικών στην αγορά εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του  INTERNISA

 

Σημείο υποστήριξης των γυναικών στην αγορά εργασίας δημιουργείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου INTERNISA. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 

          “Είσαι Γυναίκα και θέλεις να ανακαλύψεις και να αναπτύξεις τη δυναμική σου στην αγορά εργασίας; Χρειάζεσαι καθοδήγηση σχετικά με την προετοιμασία σου για μία συνέντευξη; Επιθυμείς συμβουλές ενίσχυσης των δεξιοτήτων σου για εύρεση εργασίας και για τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό;

Θέλεις να μάθεις πώς να χειρίζεσαι τη νέα πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας (https://internisa.eu/gr/);

          Αν ναι, δεν έχεις παρά να έρθεις σε επαφή με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους εργασίας του Σημείου Υποστήριξης Εργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας!

         


 Το Σημείο Υποστήριξης Εργασίας αποτελεί ένα σημείο παροχής υπηρεσιών, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου INTERNISA, και έχει ως σκοπό να παρέχει συμβουλευτική και καθοδήγηση σε γυναίκες με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου στην αγορά εργασίας.

          Το έργο «INTERNISA – Ανάπτυξη του δικτύου συνεργιών για την αύξηση του αριθμού των ψηφιακά ειδικευμένων γυναικών των περιοχών ENI CBC MED μέσω της αντίστοιχης ζήτησης και προσφοράς, στην αγορά εργασίας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος ENI CBC MED Mediterranean Sea Basin 2014 – 2020. Έχει ως γενικότερο στόχο να συμβάλει στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος μεταξύ των φύλων, μέσω παρεμβάσεων στην προσφορά και στη ζήτηση εργασίας, μειώνοντας έτσι την ανεργία των γυναικών στην περιοχή συνεργασίας, τη λεκάνη της Μεσογείου και προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την απασχόληση.

          Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κανονίσουν μία συνάντηση επικοινωνόντας με τη Γραμματεία του Σημείου Υποστήριξης Εργασίας τηλεφωνικά (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00) ή μέσω e-mail:

Τηλέφωνο: 2313 319-680

E-mail: internisaspot@gmail.com

          Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης στο χώρο λειτουργίας του Σημείου Υποστήριξης Εργασίας που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 198 (κτίριο διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 3ος όροφος, Τ.Κ. 546 55, Θεσσαλονίκη)

 

Θα σε περιμένουμε!”

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του έργου: http://www.enicbcmed.eu/projects/internisa ή να επικοινωνούν με την κ. Σαράφη Μαρία, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ευρωπαϊκού έργου της ΠΚΜ, στο e-mail m.sarafi@pkm.gov.gr και στα τηλ. 2313 319-661, 6937253035.

Το έργο INTERNISA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!