Θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη: Κοντά σας το φετινό καλοκαίρι με 10 ξεχωριστές ταινίες και 70 προβολές με ελεύθερη είσοδο


 

Το ραντεβού των σινεφίλ της Θεσσαλονίκης στον αγαπημένο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά ‘’επιστρέφει’’ και αυτό το  καλοκαίρι με 10 ξεχωριστές ταινίες και 70 συνολικά προβολές, με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ, από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με επιτυχίες της 7ης τέχνης, υπενθυμίζοντας ότι και για τη φετινή περίοδο, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Ώρες προβολών 21.15

Πέμπτη 27.7 – Τετάρτη 02.8: Το χρυσάφι του Ρήνου / Rheingold

Πέμπτη 03.8 – Τετάρτη 09.8: Βαγόνι Αριθμός 6 / Compartment Number 6

Πέμπτη 10.8 – Τετάρτη 16.8: Το Mπλε Kαφτάνι /The Blue Caftan

Πέμπτη 17.8 – Τετάρτη 23.8: Οι εκκεντρικοί / Riders of Justice

Πέμπτη 24.8 – Τετάρτη 30.8: Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού /Le Trésor du Petit Nicolas

Πέμπτη 31.8 – Τετάρτη 06.9: Το Ξαδελφάκι μου / Mon Cousin


Πληροφορίες για το Σινέ Τζένη Καρέζη

Το θερινό σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ του Δήμου Παύλου Μελά, βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου στην Πολίχνη, αγκαλιά με το δασάκι της Ελπίδος και δίπλα στο Πάρκο Κρύας Βρύσης, σε μια μαγευτική τοποθεσία, μέσα στον αστικό ιστό, αλλά και κυκλωμένο από ένα υπέροχο περιβάλλον πρασίνου, όπου το γιασεμί και το αγιόκλημα αναβλύζουν νοσταλγία άλλων εποχών. Επαναλειτούργησε το καλοκαίρι του 2015 μετά από ένα μικρό διάλειμμα και επανέφερε την πολιτιστική δροσιά στις νύχτες του κοινού που ασπάζεται την κουλτούρα των θερινών προβολών. Διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση, είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ και γειτνιάζει με πρότυπη παιδική χαρά που κατασκευάστηκε με τις αρχές της οικολογίας.Καλωσόρισμα από Δημήτρη Δεμουρτζίδη και Παντελή Νιγδέλη

Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Δήμαρχος:

«Φίλες και φίλοι

Με χαρά και φροντίδα ανοίξαμε και φέτος το θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη για να υποδεχθεί του φίλους του στην καταπράσινη αυλή του. Αγαπάμε ιδιαίτερα το θερινό μας σινεμά, καθώς είναι ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας, που ανήκει στη γειτονιά, ανήκει στον δήμο, ανήκει στην πόλη. Θέλουμε να προσφέρουμε λοιπόν σε όλους εμάς, στους κατοίκους της ευρύτερης αυτής “γειτονιάς”, μία όαση δροσιάς, ομορφιάς και ψυχαγωγίας με 10 ενδιαφέρουσες ταινίες, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη, για να έχουν πρόσβαση όλοι οι συμπολίτες μας, να συναντιόμαστε και να το χαιρόμαστε όλοι μαζί, γιατί το “μαζί” είναι σαν ένα δώρο που χαρίζει δύναμη.

Βέβαια, ο κινηματογράφος είναι πολλά περισσότερα από μια απλή διασκέδαση. Έχει τη δυνατότητα, όπως και κάθε μορφή τέχνης, να γεμίζει αλλά και να λειαίνει τις ψυχές. Ελπίζουμε με το φετινό μας πρόγραμμα, σ΄ αυτό το αγαπημένο σινεμά, να καταφέρουμε να συναντήσουμε και νέους ορίζοντες, να ανεβούμε μια σκάλα προς τον ουρανό…!».


Παντελής Νιγδέλης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού:

«Ανυπομονούμε να απολαύσουμε μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο αγαπημένο μας θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη του Δήμου Παύλου Μελά που μας υποδέχεται στο πανέμορφο δασάκι της Ελπίδος στην Πολίχνη για να μας κρατήσει πιστή συντροφιά τις καλοκαιρινές νύχτες του 2023.

Ραντεβού λοιπόν για το πιο συναρπαστικό ταξίδι, μέσα από το λευκό πανί της μεγάλης οθόνης.

Γιατί πολλές φορές η ζωή μας είναι σαν… ταινία».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!