Με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» 18 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από το Ωραιόκαστρο

 


Με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» 18 υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από το Ωραιόκαστρο

Με 18 πρόσωπα από την Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου διευρύνεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Ασημεόνογλου Παναγιώτη, Δεληγιώργη Μαρία, Δημητριάδη Σωκράτη - Λουκά, Δουλκερίδη Χρήστο, Καζακίδη Στέφανο, Κασιδερόπουλο Γιώργο, Κάτσιου Δωροθέα, Λούβαρη Φανή, Μαπίτσιο Δημήτρη, Μαρνασίδη Ευστράτιο, Νικόπουλο Μάξιμο, Ξώμαλη Βασιλική, Στάμογλου Αγγελική Στοΐλα Δημήτρη, Τελιούση Κωνσταντίνο, Τσιρέλη Πηνελόπη, Χαραβόπουλο Ιωάννη και Χασιρτζόγλου Ιορδάνη, οι οποίοι δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Ασημεόνογλου Παναγιώτης

Γεννήθηκα το 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασα Φυσική στο ΑΠΘ κι έκτοτε εργάζομαι ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης. Είμαι παντρεμένος με την Μπετίνα Βούτου. Αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η Φυσική, επί σειρά ετών εντρυφώ σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκειολογίας, θεολογίας, ψυχολογίας, τέχνης κ.ά. Έχω συγγράψει έξι βιβλία και είμαι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη. Στα έργα μου αναπτύσσω πρωτότυπα μοντέλα προσωπικής ανάπτυξης βασισμένα κυρίως στη σύγχρονη επιστήμη, ψυχολογία και ανατολική φιλοσοφία.

 

Δεληγιώργη Μαρία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Έχω τελειώσει σπουδές Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και εργάστηκα στο παρελθόν σε διάφορες επιχειρήσεις πάνω στο αντικείμενο μου. Το 2003 παντρεύτηκα τον Παύλο Παρχαρίδη και αποκτήσαμε δύο κόρες, την Δέσποινα και την Βαρβάρα. Στο Ωραιόκαστρο διαμένω τα τελευταία 20 χρόνια και αυτό το διάστημα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχείρηση με έδρα ατον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Γιατί είμαι υποψήφια με τον Παντελή Τσακίρη; Γιατί από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα όταν ήρθα στο Ωραιόκαστρο πριν από 20 χρόνια ήταν ο Παντελής Τσακίρης, ο οποίος τότε εργαζόταν στην επιχείρηση του συζύγου μου. Αναπτύξαμε μια εξαιρετική σχέση φιλίας, σχεδόν συγγενική. Αυτός ο άνθρωπος πάντα είχε όραμα για το καλό αυτού του τόπου. Ήθελε πάντα να προσφέρει, να βοηθά για το καλό όλων. Έτσι και εγώ αποφάσισα να είμαι υποψήφια μαζί του, γιατί και  εγώ θέλω να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο για το μέλλον του, για τα παιδιά μας.

 

Δημητριάδης Σωκράτης - Λουκάς

Ήρθε η ώρα να συστηθούμε! Είμαι ο Σωκράτης – Λουκάς Δημητριάδης, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και κάτοικος Ωραιοκάστρου τα τελευταία τρία έτη. Είμαι παντρεμένος από το 2021 με την Μακρίνα Χοΐδου, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης και Διδάκτορα του Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου του ΑΠΘ, και περιμένουμε τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού. Πατέρας μου είναι ο Παύλος Δημητριάδης, Αντιστράτηγος ε.α., επίτιμος Διευθυντής Διαβιβάσεων, καταδρομέας, αλεξιπτωτιστής και βατραχάνθρωπος, με ανιδιοτελή προσφορά επί 35 έτη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μητέρα μου είναι η επί τιμή Πρόεδρος Εφετών Αγλαΐα Κωτούλα, που υπηρέτησε τη δικαιοσύνη για σχεδόν 40 έτη. Οι ρίζες μου πηγαίνουν πίσω στην Νικόπολη (Γαράσαρη) του Πόντου και την  Τρίγλια στην Προύσα της Μικράς Ασίας , από την πλευρά του πάτερα μου, και στην Καλαμπάκα Τρικάλων (και τα χωριά του Ασπροποτάμου) από την πλευρά της μητέρας μου. Περήφανος για την καταγωγή μου, τιμώ και σέβομαι τις προγονικές εστίες, διατηρώντας άσβεστη τη μνήμη και την παράδοση μας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λάρισα, όπου ολοκλήρωσα τις λυκειακές μου υποχρεώσεις και ήρθα στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής νομικής του ΑΠΘ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, συνέχισα και έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο ποινικό και ποινικό δικονομικό δίκαιο από το ΔΠΘ. Είμαι ενεργός δικηγόρος - μέλος του ΔΣΘ από το 2012 και διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ασχολούμαι με υποθέσεις ποινικής φύσης. Έχω χειριστεί  εκατοντάδες ποινικές υποθέσεις ενώπιον των ποινικών ακροατηρίων. Από το 2013-2019 έχω διατελέσει συνήγορος του Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη, και έχω χειριστεί υποθέσεις του Δήμου Κατερίνης, τόσο ποινικής όσο και πειθαρχικής φύσης, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Δημάρχου, αλλά και θεσμικών φορέων του δήμου (ΔΕΥΑ Κατερίνης).  Στην 12ετη επαγγελματική πορεία μου, υπηρετώ το δικηγορικό λειτούργημα με σεβασμό, με τις αρχές και αξίες που γαλουχήθηκα και ανδρώθηκα, μένοντας πάντα πιστός στην καλύτερη εκπροσώπηση των εντολέων μου και την υπεράσπιση τους στα ποινικά ακροατήρια.

Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου  Παντελή Τσακίρη και να πορευτώ μαζί του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβριου 2023. Και πήρα την απόφαση αυτή, αφού στο πρόσωπό του είδα ένα νέο άνθρωπο, με φιλοδοξίες και σχέδια για το Δήμο μας, με όρεξη και μεράκι για την καλυτέρευση της ζωής μας, με παρεμβάσεις και έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας μας. Είδα και γνώρισα έναν έντιμο, δραστήριο, ικανό και άξιο Δήμαρχο, που προσπαθεί αδιάκοπα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, που εργάζεται άοκνα για ένα πιο λειτουργικό Δήμο, κοντά στον πολίτη, που μοχθεί για να εξασφαλίσει πόρους και δημιουργήσει ένα σύγχρονο Ωραιόκαστρο. Σας καλώ όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων αλλά των έργων. Η μόνη μου υπόσχεση είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να σας εκπροσωπήσω επάξια. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας για κάθε ζήτημα που ανακύπτει. Κοιτώ τον καθένα σας στα μάτια και δεσμεύομαι ότι θα είμαι συνεχώς παρών, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των δημοτών, ακούγοντας κάθε παράπονο και κάθε αίτημα. Και θα προσπαθήσω να συμβάλω αποφασιστικά με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο αύριο, λύνοντας προβλήματα, διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, δημιουργώντας και παράγοντας έργο, ώστε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ζητώ την ψήφο και τη στήριξη καθενός από εσάς, για να δημιουργήσουμε - με χαμόγελο και πολλή δουλειά – ένα Ωραιόκαστρο που μας αξίζει, ένα Ωραιόκαστρο που θα είναι πραγματικά ωραίο. ένα Ωραιόκαστρο που έχει ανάγκη τα «Ανθρώπων Έργα».

 

Δουλκερίδης Χρήστος

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 25 χρόνια στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων. Κατοικώ στο Παλαιόκαστρο 12 χρόνια, είμαι έγγαμος και έχω δύο παιδιά. Είμαι πρώτη φορά υποψήφιος και στηρίζω τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, γιατί πρόκειται για έναν νέο πολιτικό με όραμα και σχέδιο για την βελτίωση του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στην προσπάθεια να γίνει καλύτερος ο τόπος μας μπορώ και θέλω να συμμετάσχω, πιστεύοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

 

Καζακίδης Στέφανος

Γεννήθηκα στο Μόναχο στη Γερμανία, αλλά μεγάλωσα και ενηλικιώθηκα στο Σκουτάρι Σερρών από όπου κατάγονται οι γονείς μου. Αποφοίτησα από το ΤΕΙ Φλώρινας ως Γεωπόνος. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά. Εργάστηκα ως γεωπόνος στον ιδιωτικό τομέα για δύο χρόνια και στη συνέχεια εντάχθηκα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία υπηρετώ εδώ και 24 χρόνια από τα οποία τα τελευταία 17 χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου. Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, Αναστασία Χρυσοχοΐδου, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την Άννα Μαρία μαθήτρια Β΄ τάξης Γυμνασίου και τον Μιχαήλ Άγγελο μαθητή Δ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου.

 

Κασιδερόπουλος Γιώργος

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας που ζω και εργάζομαι στο Ωραιόκαστρο εδώ και 30 χρόνια. Με χαρά μπορώ να πω ότι έχω βρει την ευτυχία και την ικανοποίηση σε αυτήν την πανέμορφη γωνιά του κόσμου που αποκαλώ «σπίτι μου». Εκτός από την αγάπη για τον τόπο μου, έχω την τιμή να με δένει μια παιδική φιλία με τον δήμαρχο της περιοχής μας, Παντελή Τσακίρη. Είμαι πεπεισμένος για τις ικανότητές του  και το όραμα του να μεταμορφώσει την περιοχή μας σε κάτι καλύτερο. Για αυτό τον λόγο, αποφάσισα να τον στηρίξω για ακόμη μια φορά και να συμμετάσχω στον συνδυασμό του. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχα την τιμή και την ευθύνη να διαχειριστώ εθελοντικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος». Αυτή η θέση με έκανε να αγαπήσω αυτόν τον χώρο και να εργαστώ σκληρά για να βελτιώσω τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Ήμουν αφοσιωμένος στην προώθηση της άθλησης και στη δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος για το κοινό. Αυτή η εμπειρία μου δίδαξε την αξία της συλλογικής προσπάθειας και τη σημασία της ανάπτυξης κοινοτικών υπηρεσιών. Ελπίζω ότι και εσείς, όπως και εγώ, πιστεύετε στις δυνατότητες του δημάρχου μας. Όσα ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν μόνο η αρχή. Με τη στήριξή μας και την πίστη μας στον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη καλύτερη και πιο ανεκτική κοινότητα για όλους μας. Στοχεύουμε σε μια περιοχή που θα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας, με βάση τις αξίες μας και τον σεβασμό προς τον κάθε κάτοικο. Σας προσκαλώ να στηρίξετε αυτήν την προοδευτική πορεία και να μας συντροφεύσετε στην νέα προεκλογική προσπάθεια μας.

 

Κάτσιου Δωροθέα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1982 και από το 2011 ζω και κατοικώ στο Ωραιόκαστρο με την οικογένεια μου - το σύζυγο και δύο υπέροχα κορίτσια. Είμαι απόφοιτος του 15ου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζω άριστα την αγγλική γλώσσα, την πολωνική ως δεύτερη μητρική γλώσσα κι έχω διδαχθεί την γαλλική, ιταλική και ισπανική γλώσσα. Αγαπάω την μουσική και έχω 6 χρόνια  θεωρητικές και πρακτικές  σπουδές στο βιολί (αρχικά 2 χρόνια στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και έπειτα 4 χρόνια στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης). Έχω μεγάλη αγάπη για την ιστορία και την τέχνη. Από το 2004 εργάζομαι ως δικηγόρος και είμαι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. Παράλληλα, λόγω της αγάπης μου προς τα παιδιά μου, αλλά και την τοπική κοινωνία, ένιωσα χρέος να συμμετέχω το 2017 ως γενική γραμματέας και από το 2018 μέχρι το 2019 ως ειδική γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δ.Ε. Ωραιοκάστρου. Επίσης, υπήρξα αντιπρόεδρος από το 2018 ως το 2020 και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου. Επιπρόσθετα, από το 2018 έως και σήμερα,  είμαι πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Παράλληλα, είμαι εκλεγμένη στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, το 2019-2022 ως ειδική γραμματέας, το 2022-2023 ως γραμματέας και το 2023 ως μέλος.

Για δεύτερη φορά, θέτω την υποψηφιότητά μου με τον Δήμαρχό μας, Παντελή Τσακίρη, γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για μια καλύτερη –ποιοτικότερη καθημερινότητα του κάθε πολίτη Ωραιοκάστρου ξεχωριστά! Πιστεύω στις ικανότητες  και στο πείσμα του και θεωρώ πως μπορώ να συνδράμω αποφασιστικά κι εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, λόγω του νομικού μου υποβάθρου, στην εύρεση και την πραγματοποίηση πρακτικών λύσεων στα άμεσα προβλήματα που ανακύπτουν στο Δήμο μας. Η συμμετοχή μου στα κοινά είναι για μένα καθήκον προς την κοινωνία μας,  κάτι που έχω ήδη αποδείξει από το 2017, με τη συνεχή,  ενεργό δράση μου στους  Συλλόγους  γονέων και κηδεμόνων, στα εκάστοτε σχολεία που φοιτούν τα παιδιά μου, αλλά και στην Ένωση γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά, να με στηρίξετε στην εκλογή μου, ώστε να είμαι σε θέση να αναδείξω και να λύσω ζητήματα που μας απασχολούν. Με δύναμη - όρεξη - γνώση κι αγάπη προς  τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας!

 

Λούβαρη Φανή

Γεννήθηκα το 1987, είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου και μητέρα τριών παιδιών. Ολοκλήρωσα τις μαθητικές σπουδές στο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και φοίτησα στο Αμερικανικό Κολλέγιο (ACT) marketing-management, καθώς και hospitality στο ΙΕΚ HOTELIA. Πρόσφατα παρακολούθησα σεμινάρια Δημόσιας Διοίκησης και τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου στον τομέα της Καθαριότητας.  Είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανθρώπων  Έργα» του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας μας.

 

Μαπίτσιος Δημήτρης

Γεννήθηκα το 1962 στην Νεοχωρούδα από όπου κατάγονταν η μητέρα μου, Όλγα Βασιλείου. Ο πατέρας μου Αλέξανδρος Μαπίτσιος έλκει την καταγωγή του από τον Δρυμό. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μωυσιάδου και πατέρας δύο παιδιών, του Αλέξανδρου και του Χριστόφορου. Κατοικώ στο Ωραιόκαστρο τα τελευταία 27 χρόνια. Οι σπουδές μου είναι μεταπτυχιακού επιπέδου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing (M.B.A.) στο Πανεπιστήμιο Lincoln του Missouri των ΗΠΑ. Στον επαγγελματικό τομέα είμαι Ανώτατο Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας  Ανθεμια Α.Ε. (εταιρία εμπορική και  βιοτεχνική και  Logistics  τροφίμων, ποτών και καταναλωτικών προϊόντων). Όσον αφορά στην κοινωνική προσφορά μου στα κοινά μεταξύ άλλων αναφέρω ότι: είμαι αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΩ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου), υπήρξα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου (2015 – 2016), αντιπρόεδρος - γραμματέας του αθλητικού συλλόγου Κεραυνού Ωραιοκάστρου (2016-2018), αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου (2016-2018), ιδρυτικό και νυν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρούδας». Διετέλεσα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing Β. Ελλάδος, διευθυντής Προγράμματος Σπουδών και Εισηγητής στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Δήμο Νεάπολης.

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται  αναφέρει ο σοφός λαός μας. Πριν από οκτώ χρόνια γνώρισα τον Παντελή Τσακίρη,  ο οποίος στη διάρκεια αυτών  μου κέρδισε την εμπιστοσύνη πρώτον ως άνθρωπος αγαπητός με αρχές και ήθος, δυνατός και  μεθοδικός, αλλά κυρίως αποτελεσματικός με γνώσεις και εμπειρία στην δημόσια διοίκηση. Αποφάσισα, λοιπόν, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να είμαι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου μαζί με τον Δήμαρχό μας, Παντελή Τσακίρη, και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα», θέλοντας να προσπαθήσω να προσφέρω περισσότερο ενεργά στην ανάπτυξη του Δήμου μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως δηλαδή έχει ξεκινήσει με τον δήμαρχό μας, Παντελή Τσακίρη και την παράταξη «Πρωταγωνιστές Ξανά». Όραμα μας είναι να αναπτυχθεί περισσότερο με των «Ανθρώπων Έργα».

 

Μαρνασίδης Ευστράτιος

Γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι μόνιμος κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2005. Απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών. Έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. Επί σειρά ετών εργάζομαι στο χώρο των πωλήσεων. Αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Παντελή Τσακίρη ενός ανθρώπου εργατικού και γνώστη των κοινών του τόπου μας, για να συμβάλλω και εγώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη και πραγματοποίηση έργων για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

Νικόπουλος Μάξιμος

Είμαι 18 χρόνων. Γεννήθηκα στο Ωραιόκαστρο και τελείωσα το 1ο Λύκειο Ωραιοκάστρου. Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ, την κολύμβηση και την άρση βαρών. Επίσης έχω πτυχίο θεωρίας μουσικής με βασικό όργανο την κιθάρα και έχω βραβευτεί και σε σχολικό διαγωνισμό Ρομποτικής. Στα σχολικά μου χρόνια ήμουν ενεργός στα προεδρεία των τάξεων και των 15μελων συλλόγων. Ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, είναι γιατί έχω μεγαλώσει στο Ωραιόκαστρο και θέλω οι ιδέες, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των νέων να έχουν παρουσία και φωνή στο τοπικό συμβούλιο. Ευελπιστώ στην υλοποίηση μιας καλύτερης και πιο σύγχρονης καθημερινότητας για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους της πόλης μας.

 

Ξώμαλη Βασιλική

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και το 2005 αποφάσισα να μετακομίσω στο Ωραιόκαστρο, καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής μου. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, του Κωνσταντίνου, φοιτητή Ιατρικής και του Γιώργου εν δυνάμει φοιτητή. Απόφοιτη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας, καθώς και πτυχιούχος Βρεφοκομίας με σπουδές πάνω στην Ειδική Αγωγή. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως Ειδικό Προσωπικό. Η αγάπη μου για τα παιδιά, αλλά και η θέληση μου να προσφέρω με οδήγησαν στο να είμαι ενεργό μέλος σε διάφορους συλλόγους του τόπου μας από το 2006 έως και σήμερα. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και ταμίας του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα» διότι το όραμα, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά, που διακρίνονται στον κ. Τσακίρη αλλά και στον συνδυασμό του, που λειτουργεί σαν ομάδα, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο. Οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν και εργάζονται δίπλα του, έχουν αποδείξει ότι συνεργάζονται, σχεδιάζουν, υλοποιούν με αφοσίωση, πείσμα και συνέπεια. Μέρος μιας τέτοιας ομάδας επιθυμώ να είμαι! Ο Παντελής αποτελεί εχέγγυο για να συνεχίσει ο Δήμος μας να βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

 

Στάμογλου Αγγελική

Είμαι Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Σχολής και στο 2ο έτος μεταπτυχιακού MBA με ειδικότητα στη Δημόσια Διοίκηση. Σαν υποψήφια Δημοτική  Σύμβουλος Ωραιοκάστρου και κάτοικος της Γαλήνης Ωραιοκάστρου εδώ και 30 χρόνια πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε ενεργά θεσμούς και πρόσωπα, τα οποία είναι ικανά να  συνεχίσουν να υπηρετούν την τοπική κοινωνία. Θέλω να συμμετέχω ενεργά στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου και να συμβάλλω στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Σαν γονιός θέλω να προσπαθήσω για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ώστε να μεγαλώσουν στον τόπο τους και να είναι ευτυχισμένα. Για την καθημερινότητα όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, για να συνεχίσουν να γίνονται τα λόγια πράξεις κάτι που μπορεί να πετύχει όπως βλέπουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια η παράταξη  «Ανθρώπων Έργα» και με Δήμαρχο τον Παντελή Τσακίρη.

 

Στοΐλας Δημήτρης

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών και είμαι μόνιμος κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2001. Από το 2015 είμαι μέλος του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος», τον οποίο έχω υπηρετήσει από την θέση του ταμία και του προέδρου. Τώρα είμαι μέλος του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από παλιά σε διάφορα επίπεδα, με τελευταία τις αυτοδιοικητικές εκλογές τού 2019. Τώρα στηρίζω τον Παντελή Τσακίρη και είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» ζητώντας την υποστήριξη των πολιτών για να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια να κάνουμε ακόμη καλύτερο τον Δήμο μας.

 

Τελιούσης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο. Η καταγωγή μου, μισός ντόπιος από το Παλαιόκαστρο και  μισός πόντιος από τη Νέα Σάντα. Μεγάλωσα στη Νεάπολη Κρήτης. Επιστρέψαμε οικογενειακώς το 1990 στον τόπο μας, όπου ζούμε μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, της οποίας είμαι και διδάκτορας. Εργάστηκα επί χρόνια ως ερευνητής, ως κτηνίατρος σε δημόσιους οργανισμούς και ως ιδιώτης παθολογοανατόμος κτηνίατρος. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε εταιρεία κτηνιατρικών και γεωργικών φαρμάκων ασχολούμενος με την πρωτογενή παραγωγή στη Μακεδονία και τη Θράκη. Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Βελένη, νοσηλεύτρια λοιμώξεων στο «Γ. Παπανικολάου».

Γνωρίζω τον Παντελή Τσακίρη μία εικοσαετία και παρακολουθώ την πορεία του. Ένας άνθρωπος συγκροτημένος, με στόχους, δημιουργικός και αποτελεσματικός. Είναι τιμή μου, που μου ζήτησε να συνδράμω στη συνέχιση της προσπάθειάς του για τον Δήμο μας. Και αποδέχθηκα με σεβασμό και ευθύνη. Σεβασμό προς όλους του συντοπίτες μου, που έχουν αφιερώσει, ασχολούμενοι με τα κοινά, χρόνο και κόπο, για να δημιουργήσουν αυτά που απολαμβάνουμε σήμερα και θεωρούμε αυτονόητα. Και ευθύνη έναντι των συνδημοτών μου, να προσφέρω την όποια εμπειρία μου στο σχεδιασμό μιας καλύτερης ζωής, στον τόπο που επιλέξαμε να μείνουμε και αγαπάμε.

 

Τσιρέλη Πηνελόπη

Έχω πολυετή εμπειρία στους τομείς του μάρκετινγκ, της διαχείρισης έργων και της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Έχω εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Curves, AMD Telecom, Explotech και Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου απέκτησα πολύτιμες δεξιότητες και γνώσεις. Στα Curves, εργάστηκα ως Area Director, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό του marketing plan για όλα τα παραρτήματα, την επίσκεψη και εκπαίδευση των δικαιοδόχων και του προσωπικού, καθώς και την παρακολούθηση και καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων τους. Ως Operation officer-Project Manager στην AMD Telecom, απέκτησα πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης έργων και της λειτουργίας της εταιρίας. Ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Explotech Α.Ε., ανέπτυξα ισχυρές ηγετικές ικανότητες και δεξιότητες στην οργάνωση και συντονισμό της εταιρικής λειτουργίας. Επιπλέον, εργάστηκα ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική. Απόκτησα την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στο London Metropolitan University, Graduate School of Business & Management, με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ. Εκεί απέκτησα βαθιές γνώσεις στη στρατηγική μάρκετινγκ και τη σχέση μεταξύ ποιότητας υπηρεσιών και ικανοποίησης πελατών.

Με πάθος για την προώθηση της ισότητας και την υποστήριξη της μονογονεϊκότητας, είμαι υποψήφια με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» στηρίζοντας τον Παντελή Τσακίρη, για να εκπροσωπήσω την αξία της ισότητας και να υποστηρίξω τις ανάγκες των μονογονεϊκών οικογενειών στον Δήμο μας. Κατανοώ τις προκλήσεις και τις ανάγκες των μονογονεϊκών οικογενειών και δεσμεύομαι να διασφαλίσω ίσες ευκαιρίες και στήριξη για αυτές τις οικογένειες. Θα εργαστώ για την προώθηση προγραμμάτων που παρέχουν παιδική μέριμνα, οικονομική στήριξη και πρόσβαση σε πόρους και υπηρεσίες που ενισχύουν την ευζωία και την ευημερία των μονογονεϊκών οικογενειών. Με στόχο την ενίσχυση του Δήμου μας, θα εργαστώ για τη δημιουργία μιας πιο περιεκτικής και υποστηρικτικής περιβάλλουσας για όλες τις οικογένειες, περιλαμβανομένων των μονογονεϊκών οικογενειών.

 

Χαραβόπουλος Ιωάννης

Γεννήθηκα το 1959. Είμαι παντρεμένος κάτοικος Ωραιοκάστρου. Έχω φοιτήσει στο Γερμανικό Σχολείο και στην Γερμανική Τεχνική Σχολή ως Μηχανικών Πνευματικών και Υδραυλικών Συστημάτων. Στην παραγωγική διαδικασία εντάχθηκα τον Αύγουστο του 1974 αποκτώντας και τα πρώτα μου ένσημα. Από το 1977 έως το 1989 ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας ως αρτοποιός. Από το 1989 έως και το 2020 ήμουν υπεύθυνος πωλήσεων, τοποθετήσεων και επισκευών ξυλουργικών μηχανημάτων. Ασχολήθηκα με την πυροπροστασία, κατασκευάζοντας φορητές πυροσβεστικές μονάδες (υπερκατασκευές) για τα 4Χ4 οχήματα των Δήμων.

Διατηρούσα κατάστημα πώλησης πυροτεχνημάτων και συναφών ειδών έως το 2020. Ασκώ εμπορική και εισαγωγική δραστηριότητα, έχω ειδικευτεί στην Πολιτική Προστασία και εισάγω εξοπλισμό επιβίωσης και πρόληψης εκτάκτων αναγκών κρίσεων. Είμαι πτυχιούχος πυροτεχνουργός της Σχολής Ανατινάξεων Δρέσδης (Γερμανί). Διετέλεσα πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καταστημάτων Πώλησης Πυροτεχνημάτων και Πυροτεχνουργών. Είμαι μέλος της Λέσχης Έφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ), πτυχιούχος ραδιοερασιτέχνης με χαρακτηριστικό κλήσης SV 2 SQO. Είμαι χειριστής ελαφρών αεροσκαφών και μέλος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης και έχω πτητική εμπειρία πυροπροστασίας με το πρόγραμμα «Ίκαρος». Το τρίπτυχο Πατρίδα-Ορθοδοξία-Οικογένεια και η αγάπη για τον τόπο μας είναι αυτά που μας ενώνουν με τον Δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη.

 

Χασιρτζόγλου Ιορδάνης

Γεννήθηκα στις 3 Ιουνίου του 1997 από δύο αξιόλογους και υπέροχους γονείς, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία Χασιρτζόγλου και  είμαι κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2000. Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και είμαι Μαθηματικός (Τμήμα Μαθηματικού ΑΠΘ). Ακόμη, είμαι πτυχιούχος του UEFA C, των αναπτυξιακών ηλικιών και κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο «Κατάρτιση - Επιμόρφωση Λαϊκών Στελεχών στο Διδακτικό και Κατηχητικό Έργο». Επαγγελματικά έχω εργαστεί ως σερβιτόρος για 2 χρόνια στο κέντρο δεξιώσεων και ως προπονητής ποδοσφαίρου στο ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου για δύο χρόνια. Επίσης, κάνω  ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου από το 2015, κυρίως στα μαθήματα των θετικών επιστημών. Έχω υπάρξει ακόμη και εθελοντής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τέσσερα χρόνια ως εκπαιδευτικός. Από τα σχολικά μου χρόνια ήδη, όντας μέλος του 15μελούς του γυμνασίου και του λυκείου, με διακατείχε η αίσθηση υπευθυνότητας και οργάνωσης κυρίως για τα σχολικά θέματα. Τώρα, αφού έχουν περάσει μερικά χρόνια, μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ ενεργά για το τόπο που μεγάλωσα και αγάπησα. Η κοινωνικότητα μου ως από τα κυριότερα προσόντα μου, με έχουν ωθήσει να γνωρίσω τους ανθρώπους του Ωραιοκάστρου και να προσπαθήσω να προσφέρω το καλύτερο για αυτούς, αλλά και για τον ίδιο τον τόπο μου. Χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, -έχουμε χορτάσει όλοι από αυτά νομίζω-, αλλά μόνο με την ειλικρινή μου πρόθεση να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ. Είμαι νέος και έχω την όρεξη και τη διάθεση να κάνω και εγώ την προσπάθειά μου για την αποτελεσματικότερη πρόοδο αυτού του τόπου, με δημιουργικότητα και σωστούς χειρισμούς. Σε αυτήν την εποχή, δεν πρέπει να παραιτούμαστε εύκολα, αλλά να έχουμε ακόμη πιο ενεργό ρόλο στις υποθέσεις που αφορούν τον τόπο μας.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!