Ταυτοποιήθηκαν 2 αλλοδαποί, ο ένας για 5 διαρρήξεις στην Θεσσαλονίκη και στην Πολίχνη και ο άλλος επειδή αφαίρεσε χρήματα με χρήση σωματικής βίας

 


Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών, περιπτώσεις ληστείας και κλοπών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν (1) περίπτωση ληστείας και (5) διαρρήξεις καταστημάτων, πράξεις που έλαβαν χώρα από Ιανουάριο του 2021 έως Απρίλιο του 2022 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και στην Πολίχνη.

Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος:

  • 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με συνεργούς του, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από πεζό, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ.
  • αλλοδαπού, ο οποίος σε πέντε περιπτώσεις διέρρηξε καταστήματα στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Πολίχνης και από τα τέσσερα εξ αυτών αφαίρεσε χρηματικά ποσά και μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet).

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!