«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Με παλιά και νέα τραγούδια ταξίδεψε μουσικά το κοινό η Μ. Κανά στη Λητή

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Με παλιά και νέα τραγούδια ταξίδεψε μουσικά το κοινό η Μ. Κανά στη Λητή

«Ο καιρός υπάκουσε στη θέλησή μας και έτσι είμαστε απόψε παρέα εδώ, για να τραγουδήσουμε μαζί αγαπημένα τραγούδια», είπε η Μελίνα Κανά, καλωσορίζοντας το κοινό στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο Λητής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό την αγαπημένη ερμηνεύτρια, που με την υπέροχη φωνή της το οδήγησε σε μουσικά μονοπάτια με παλιά και νέα τραγούδια της.

Μαζί της στη σκηνή εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Δάικος, τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έκανε αίσθηση με τη φωνή του και συνεπήρε το κοινό.

Μαζί με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Δάικο ήταν οι μουσικοί Χρήστος Κυριαζής στα πνευστά, Πάνος Γεωργακόπουλος στα κρουστά, Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί, Θοδωρής Στούγιος στο μπουζούκι και Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις.

Η Μελίνα Κανά ευχαρίστησε τον Δήμο Ωραιοκάστρου, τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη και τους κατοίκους για την υπέροχη μουσική βραδιά και έκλεισε τη συναυλία με αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε παλιότερα στην καριέρα της με τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!