Εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Ε.Ο. 23 (συμβολή Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία) και Ε.Ο. 21 (συμβολή Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Γερακαρού)


Εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχιακή Οδό 23 και στην Επαρχιακή Οδό 21 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 

 

Συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχιακή Οδό 23 καθώς και στην Επαρχιακή Οδό 21 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023.

Οι εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτό – Όρια Νομού προς Δουμπιά) καθώς και στην Επαρχιακή Οδό 21 (από τη συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Γερακαρού - Ζαγκλιβέρι – Όρια Νομού προς Δουμπιά), από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 κατά τις ώρες 07.00- 20.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!