Καλαμαριά: Σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για 5 κλοπές σε ΙΧ αυτοκίνητα

 


Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και απάτη με υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους προέβησαν σε πέντε (5) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τραπεζικές κάρτες, με μία εκ των οποίων προέβησαν σε ανέπαφες συναλλαγές. Επιπλέον, αφαίρεσαν και ένα όχημα, το οποίο ανευρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 26χρονος κρατείται σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!