Θεσσαλονίκη: Νέα θύματα του 28χρονου. Αποσπούσε χρήματα κάνοντας σχέση με τις παθούσες

  


Εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις απατών κακουργηματικού χαρακτήρα

Από την συνεχιζόμενη έρευνα που διεξάγουν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με υποθέσεις απατών κακουργηματικού χαρακτήρα, για τις οποίες συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός (σχετικά τα από 05-05-2023 και 08-05-2023 Δελτία Τύπου και η από 16-05-2023 δημοσιοποίηση στοιχείων), προέκυψε η εμπλοκή του και σε δύο ακόμη περιπτώσεις απατών σε βάρος ισάριθμων ατόμων.

Ειδικότερα, ο 28χρονος, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, ενώ προφασιζόμενος σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές αποπειράθηκε να της αποσπάσει επιπλέον 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο συλληφθείς το Νοέμβριο του 2021 παρέλαβε από 24χρονο ημεδαπό δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, επιδεικνύοντας πλαστά ηλεκτρονικά καταθετήρια και στη συνέχεια τον απειλούσε για τη σωματική του ακεραιότητα, προκειμένου να μην κινηθεί νομικά σε βάρος του.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!