Ζημιές ύψους 30.000 ευρώ σε φωοβολταικά πάρκα αφαιρώντας καλώδια χαλκού. Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες και οι δυο συνεργοί τους

 Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών και φθορών σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων

 Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί

 


Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας περιπτώσεις κλοπών και φθορών σε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί ηλικίας 26, 22 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, εισήλθαν σε  εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων  τριών εταιρειών και προέβησαν σε φθορές διαφόρων συστημάτων των εγκαταστάσεων και σε αφαίρεση ποσότητας καλωδίων χαλκού. Το συνολικό κόστος ζημίας, την οποία υπέστησαν οι ιδιοκτήτριες εταιρίες ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ περίπου.

Οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!