4ο Φεστιβαλ Καλοκαιριού: “Τα δειλινά του κόσμου” Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης, δευτέρα 17 Ιουλίου, Δημοτικό θέατρο Κήπου

 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

“Τα δειλινά του κόσμου”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

Μια μοναδική συνάντηση – αφήγηση ανάμεσα στον Χρήστο Θηβαίο και τον Παναγιώτη Μάργαρη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται επί σκηνής για να αφηγηθούν -ο καθένας με τον τρόπο του- τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.

Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στη ψυχή του.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου, συναντιούνται με τη σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση 17ευρώ:  καταστήματα Public και στην είσοδο του Θεάτρου

VIVA.GR https://www.viva.gr/tickets/music/thibaios-margaris-sti-thessaloniki/

Ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 20 ευρώ

Διοργάνωση: GuitarGalaxyProductionsΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!